dilsadaydn 25 haftalık olduk ama henüz bi isme karar verebilmiş değiliz :( Berra İlay Ayza Miray isimleri çok güzel ama sanki içime sinmiyormuş gibi önerisi olan var mı acaba
Eren_umay2 dilsadaydn Bizde Mina Su koyacaz inşallah fikir olur belki . Öykü , Duru , Elizan , Masal , Zümra , İkra da beğendiğim isimler arasında 😌
Sadiyes dilsadaydn bana da öyle geliyor biliyor musun ☺️ önceden kızım olursa bu isimlerden birini koyacağım dediğim her isim şimdi içime sinmiyor 😂 bu isimler arasında İlay güzel bence ama
Violett42 dilsadaydn soy adiniz aydınsa aylin aydin cok guzel olur :) sizin daha vaktiniz varmis benim son 42 gun ve isim tam anlamiyla yok :)))
dilsadaydn Sadiyes kesinlikle hiç haberi olmadan önce Zeynep diyordum İpek diyordum ama öyle olmuyormuş İlay ismi kulağıma çok hoş geliyor benimde hayırlısı olsun bakalım ☺️ siz karar verebildiniz mi
dilsadaydn Violett42 sizin işiniz daha da zormuş ya :) Aylin yengemin ismi o yüzden onu hiç düşünmedik :)
Esomom Kız güneş erkek kayra düşünüyorum ama bende çok istiyordum bu isimleri hamilelikten mi bilmem kafam gelgitli benimde 😅😅
ipek_1701 Esomom Oğlum Çınar ,. Kızıma hamileyim Güneş olsun diyo. Annem kardeşlerim çok beğendi. Onlarda güneş diye hitap etmeye başladı 18 haftalığım daha 😀 bence de çok güzel ama yine arayıştayım daha yolumuz uzun 💕
Beyza9 -_Esra_- merakımdan soruyorum Tomris olmasının özel bir sebebi var mı sadece isim beğenisi mi ?
Lutfiye20 dilsadaydn Allah nasip ederse kızım olacak benim de 34 haftalık olduk daha yeni karar verdim hazel koyacam değişmezse yine fikrimiz 😂 Zeynep. Elif .ela . mihra. Zümra. mina. Kumsal. Masal arasında kararsız kalmıştık
dilsadaydn Lutfiye20 zeynep mihra zümra isimlerini de çok beğeniyorum ama heh işte bu diyemiyorum bir türlü 😂 Hazelin anlamı nedir duymamıştım
ikibebeliannee dilsadaydn ben de 24 olmak üzereyim duru kesin ama yanına bulmaya çalışıyorum oturmuyor hiçbiri 😕 Duru afra Duru hafsa Duru meva Duru meyra Bunların arasında gidip geliyorum keşke rüyama girse ismi de düşünmesem 😂
annesinin_alparslani ikibebeliannee Hafsa bence ve bence iki isim koymayın siz bilirsiniz tabikide ayrıca birbiriyle de uyumlu değil bence