kahvekokusu_ EmineDefneGokce Rabbim sağlıkla kavuştursun . Doğum konusunda ben de çok soğuk kanlıyım valla cesaret veriyo Rabbim . İlk gebelikte uykumda suyum geldi kalktım tuvaletimi yaptım eşime seslendim uyandı her şeyimiz hazrdı zaten sakince çıktık vardık hastaneye . Oda verdiler baktılar 4 cm açıklık var ama sancı hissetmiyorum 3 5 dk sonra tekrar bakıldı 7 cm sonra hızlıca 10 ve doğumhane . Sol çatı darlığından doğumhanede 2 saat kaldım ama çok şükür hiç kötü hatrlamıyorum . Korkunun faydası yok o süreç çekilicek ve meleklerimize kavuşunca hooop her şey bitti .
EmineDefneGokce kahvekokusu_ canım zaten hiçbir doğum kolay değil ki. Bende mesela hastaneye gittikten 3 saat sonra aldım kızımı kucağıma. Kime desem ne güzel diyor. 3 saatte çektiğim bende . Napalım herşeyin bi zorluğu var . Kucağına alınca bebeğini unutuyorsun . Şuan bebeğim makat geliş. Yoksa yine normal doğum tercih ederdim☺️ ikisi de zor bence ama sonu güzel🥰
kahvekokusu_ mucizem___ Rabbim hepmize kolaydı güzeldi diye anacağımız doğumlar nasip etsin . Kolay doğum için Abese Suresinin 20. Ayetini öneriyo hocalar . Gün içinde yerken içerken otururken aklıma geldikçe okuyorum . Baştaki S peltek okunur ; SÜMMES SEBİLE YESSERAHU .
Pnr60 Çok ama çok geçmiş olsun okurken ürperdim seni düşünemiyorum bunları yaşarken 😳 tez zamanda iyileşirsin ve bebeğinle güzel günler geçirirsin inşallah, hangi hastanede doğum yaptıysan baya eziyet etmişler