Esra_Elif_43 ByzzS evet onur beyle baya ilgili çocuk doktorları da iyi bayan olan doktordan çok memnunuz ilk dogumda usaktan çok memnun kaldım o zaman Onur bey yoktu burda ama benimde fikrim değişecek sayenizde olumlu şeyler duymak iyi geldi sağolun
Genc1momm Esra_Elif_43 ben 16 haftalık oldum cinsiyet kız dedi ama ben hala erkek hissediyorum yanılması olur mu sizce
Esra_Elif_43 Genc1momm bende 16.haftada öğrendim kesin dedi bana ama detaylı da daha net belli olur dedi detaylida da aynısını söyledi
Esra_Elif_43 Genc1momm yanildiğini duymadım hiç ama siz detayliyi bekleyin yinede orda kesin belli olur
Esra_Elif_43 Genc1momm uşağa gittim İsmail mutafogluna Onur bey tavsiye etmişti özel muayenehanesi var baya ilgiliydi
Genc1momm Esra_Elif_43 Baya detaylı gözüküyor mu bir de hemen randevu alabiliyor muyuz benım 3 hafta sonra girmem lazım
Esra_Elif_43 Genc1momm biz 3 gün sonrasına aldık hemen veriyor randevu baya detaylı baktı 30 dakika sürmüştür yani hatta yatmaktan ayaklarım uyuştu benim 😃
Dogadgrmnci Bende demirciden simava gidiyorum sırf onur bey için çok memnunum aşırı ilgili ve güler yüzlü sağolsun 20.haftadayım haftaya detaylı ultrason için Uşakta İsmail beye gideceğim inşallah iyi geçer 🥰
Genc1momm Dogadgrmnci Aynıyız bende o doktora gidiyorum bende suan 17 haftalık oldum 16 da gittim onur beye kız dedi cinsiyet için
Ayssee__ Genc1momm evet diğerlerine göre uygun ilgilide gayet yarım saat 40 dk sürüyo her detayını anlatıyo tek tek ama görüntü vermiyor 😏
Genc1momm Ayssee__ Siz basından beri onur beye mi gidiyorsunuz acaba cinsiyette yanılır mı ya kız dedi ama benim bir kızım var bide oğlum olsa iyi olurdu başta sağlıklı olması tabi o cok ayrı