2022bebeki Kitabmikurdu Gebeliğin en başında o değerlerdeydi gebelik sonuna kadar ilaç kullandm merak etmeyin 1 haftaya düşer
Yesraan Kitabmikurdu benimde ilk böyleydi levotiron kullandım şu an 32 haftama giricem her ay kan verdim tsh baktırdım ilacımı ona göre verdi dahile doktoru
Sumemree Kitabmikurdu ilk hamilelegimde bende aynı sıkıntıyı yaşadım ilacı saatinde ve düzenli kullanmak çok önemli oğlum çok şükür sağlıkli😊 sağlıkla kucağınıza alın evladınız🤲
s100516 Kitabmikurdu 7. 1 di 2 aydır 2. 4 e yeni düştü zaten troidim varmış gebelikle iyice yükselmiş sizinki doktorun vereceği doza göre çabuk düşer gibi
Kitabmikurdu 2022bebeki İnşallah düşer haşimato teşhisi kondu bana bebekte zeka geriliği falan denince korktum
Kitabmikurdu Ya levotiron mu kullanıyorsunuz ben levotiron 75 mg ye geçtim bu ay ama hiç etki etmiyor bu ay tekrar kontrole gidecem bakalım peki herhangi bir yiyecek 9neriniz var mı
Yesraan Kitabmikurdu bendede aynı sorun.var gebeliğimin başında belli kahvaltıdan yarım saat filan önce iç öyle etki ediyor
Kitabmikurdu Yesraan evet öyle yapıyorum sizce ilacın saatini düzenli ayarlamanın bir etkisi varmıdır
2022bebeki Kitabmikurdu Kullanmazsaniz oluşabilecekleri söylemiş ama korkmayin düzenli kullandığınızda hiçbir şey olmaz. Ailemin çoğunluğu hasimatolu benim
E5355 Kitabmikurdu benim de 2. Ayda teşhis edildi 7.97 cıktı düşürelemedi haşimato teşhisi konuldu, ilaçları artırdılar 6 aylık oldu bebegim şuan tiriodim 2.17 ye düştü bende sizin gibi endişe etmiştim aynılarını demişlerdi hiç sıkma canını
E5355 Kitabmikurdu sabah saatlernde 6-7 gibi alıyorum üzerne 1 saat yemek yemiyorum asla bi ilaçla birlikte içmiyorum emilim saglasın diye
Kitabmikurdu E5355 ben rahat takılıyorum hatamın sebebi bence bu olabilir yani bazen 13.00 gibi bile içtigim oluyor 2 3 saat birşey yemiyorum falan bayağı sıkıntılı yani
Kitabmikurdu Ayy inşallah ne kadar araştırsamda korkumu dindiremedim birde sizlere sormak istedim birbirimizi daha iyi anlarız diye düşündüm 🥰 sağlıkla doğar inşallah hepsi teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için
Sahnedekimadam 5.87 benimde 0,25 ile başladık işe yaramadı şuan 0,50 deniyoruz bakalım birkaç haftaya gidicem.. bebeğe çok etkisi olduğunu düşünmüyorum 🤗
Kitabmikurdu Yesraan evet zaten yemekten en az 45 dk 1 saat önce alıyorum ama mesela bugün 9 da alıyorsam yarın 11 de sonraki gün 10.30 gibi düzensizlik acaba etkiliyormu yani tecrübelerinize göre
melteW Özellikle 2 saat fark olması lazım birde gebelikte vitamin kullanımı oluyor maalesef arası yakın olursa ilacın etkisi azalıyor ben de her gün namaza kalkıyorum o zaman alıyorum hem açım hem kahvaltıya ve alacağım vitaminlere çok zaman oluyor doktor bu şekilde kullan dedi herkese sağlıklı günler dilerim
Kitabmikurdu melteW evet haklısınız vitaminle arasında saat farkı olsun diye uğraşıyorum bende dediğiniz gibi yapmak daha mantıklı en azından gece geç saatlerde ilaç almak zorunda kalmam amin inşallah sizede sağlıklı günler dilerim