Kızlar bugün özel hastanede detaylı ultrasona girdim doktor bebeklerin Bi damarının safra kesesinin altından geçiyor %1 olasılıkla genetik hastalığı olabilir dedi sıvı alınmasını önerdi ben yine kabul etmedim öyle bir şey olsa dogurabilcekmisin diye sordu tabiki dedim ne gelirse allahtan dedim sonrasında ağladım zaten dualarınıza çok ihtiyacım var

Gercekgulbahar sağlıklıdır canım hiç moralini bozma %1 olasılık cok cok az bir olasılık hiç canını sıkma %99 sağlıklı olduğu için sevin sen

Mutlaka başka bir doktora daha git canım. Tek doktorla ilerleme.

Gercekgulbahar dediğin gibi be gelirse Allahtan. Bişey çıkacağını sanmıyorum canım üzme canını hiç

Gercekgulbahar sıkma sen canını onemli olan son aylar cocuk gelisimini o zman aslinda tamamliyor dert etme o kadar cok cocuk sahibi olmaya calisan var ki alhamdulillah rabbim bu duyguyu nasip etmis sen usutune duseni bebegin gelisimi icin yiyip icmene dikkat et gerisi allahtan tevekkul allahtan rabbim her sıkıntının ardindan bir kolaylik verir darlanma

Gercekgulbahar o yüzde çok az canım korköa içini ferah tut oda nasıl bir yüzde yanı doktorda başka bır doktora daha görün🙏

Gercekgulbahar kardeşim doktorlar yüzdeli ihtimaller üzerine konuşur ama emri Allah verir. Gönlünü ferah tut yavrularında inşallah hiç bir sıkıntı yoktur. Düşünüp üzülmen bebeklerin için daha da sıkıntılı bir durum. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın

Gercekgulbahar iyi akşamlar :))) doktorlara artık ben pek güvenmediğim için kesinlikle içini rahat tut 4 lü tarama sonucumda bebeğin trizomi 18 sendromlu gebeliğine son vermemiz gerekiyor dediler sunni sancıyla ölü bebek doğuracaksın dediler içim çok rahattı ama yine de emin olabilmek için amniyosentez yaptırdım ve bebeğimde şükür hiç bir sorun çıkmadı tek doktorla kalma sürekli başka doktorlara görünmeni öneririm sağlıkla gelsin inşallah 🖤

Esma1993 evet bende o zorlu süreçten geçtim şükürler olsun tüpbebek le hamileyim
          Doktorlar böyle diyince çok üzülüyorum

Gercekgulbahar Allah yardımcın olsun canım inşallah öyle bir şey yoktur sonuçta kesin bir şey söylememiş ihtimal vermiş sıvı aldırmak yerine fetal dna testi yaptırsanız acaba daha mı iyi olur ikizlerde ne kadar doğru sonuç verir bilmiyorum ama tekil gebelikte %99 doğru sonuç verdiğini biliyorum. Ücreti baya yüksek ama yine de öneri olsun diye yazıyım dedim. Allah kalbine göre versin üzülme iyi düşün iyi olsun inşallah. Ayrıca başka doktorlara da görünsen daha iyi olur