Merhabalar güzel hamişlerrr😍
15+4 haftalık hamileyim. İlk doğumum olacak.Özelde doğum yapmayı düşünüyordum ama özele çok zam gelmiş. Devlet hastanesi konusunda da Bir türlü karar veremedim. Zeynep Kamil Kadın Doğum Hastanesi veya Göztepe Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi mi sizce? Bu hastanelerden takipli olan veya buralarda doğum yapan hamişler var mı 😍 Varsa memnun kaldınız mı kızlar☺️

Ben hamileliğimi devlette öğrendim doktorum çok iyiydi keşke doğumu siz yaptırsanız diye doktorum da devlette doğum yapmanızı önermem imkanınız varsa özel tercih edin demişti. İki gün önce Zeynep hamile gittim doğum acilden giriş yaptım lekenleme vardı. Bu söylediğim insanları ayrıştırmak için değil ama gerçekten çok fazla cingene geldi. Yaklaşık 2-3 saatte yakın oradaydım. Hasta yakınları çok agresif doktora bağıran bile vardı. O gece 4-5 kişi suyum geldi diye geldi yoğun bir hastane. Ve devlette normal doğum için zorlanıyor. Annemde Zeynep kamildr doğum yaptı o da memnun değildi. Ben özelde doğum yapıcam Allah nasip ederse sebebi ise ilk hamileliğim ve iletişim içerisinde olduğum güvendiğim bir doktor ile doğuma girmek istiyorum eşimde doğumda yanımda olmak istiyor o yüzden seçtik odada tek olmak istiyorum evet devlette de varmış ama sanırım zor sıra alınıyormuş. Benim daha önce devlette bir kürtaj olayım oldu boş gebelik geçirdim çok kötüydü o yüzden devlete beni korkutuyor ama şunu söylemek isterim ki devlet hastanesinde çok daha ilgililer yani kontörle devlette gidip doğum için özel seçebilirsiniz.

5 gün sonra

TugSozTan özelde hangi hastane ve hangi doktoru tercih edeceksiniz? Benim de ilk doğumum olacak o yüzden çok kararsızım

leylanne biz şuan özelde takipliyiz. MedicalPark Göztepe Eylem Odacılar gidiyoruz. Memnunuz.

2 ay sonra

leylanne evet bu yazıdan bi gün sınra yaptım 2 ay 5 günlük oldu bebeğim Zeynep kamilde oldu doğumum. Normal doğum

Semilk05 Allah bağışlasın😍Hayırla sağlıkla büyür inşallah 😍Ben de şu an 25 haftalık hamileyim göztepe şehir hastanesine gidiyorum ama Kürtaj olmuştum zeynep kamilde. Orası da güzeldi. Temizdi, memnun kalmıştım. Acaba orda mı doğum yapsam diye düşündüm. Siz memnun kaldınız mı doğumdan

leylanne Bende 34 haftaligim Zeynep Kamile gidiyorum doktorlar odads olmuyor asistanları oluyor zaten çetin killici var doktor ona gidiyorum asistanı bayan ilk kez bu kadar ilgiliye denk geldim Zeynep Kamilde biri de gül yazmış ona da gitmedim o da iyi olabilir

Senayl34 ben şimdi göztepe şehir hastanesine gidiyorum ama acaba zeynep kamilde mi doğum yapsam diyorum. Orda kürtaj olmuştum da memnu kalmıştım yani güzeldi Temizdi

Seydacavdarr doğum yaptınız mı 😍Göztepe şehir hastanesinde mi yaptınız yaptıysanız😍

leylanne bende doğumu burda yapmayı düşünmüyorum normal doğum istiyorum zaten özele o kadar para vermek ne kadar mantıklı gelmiyor acıyı bnw cekicem zaten 😂😂