Merhabalar güzel hamişlerrr😍
15+4 haftalık hamileyim. İlk doğumum olacak.Özelde doğum yapmayı düşünüyordum ama özele çok zam gelmiş. Devlet hastanesi konusunda da Bir türlü karar veremedim. Zeynep Kamil Kadın Doğum Hastanesi veya Göztepe Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi mi sizce? Bu hastanelerden takipli olan veya buralarda doğum yapan hamişler var mı 😍 Varsa memnun kaldınız mı kızlar☺️
Zeynep Kamil mi yoksa göztepe şehir hastanesi mi?
leylanne ben Göztepe’ye gidiyorum eğer orda yaparsam yazarım sana şuan çok memnunum
Seydacavdarr doktorunuz kim ? Memnun musunuz 😍 kaç haftalıksınız 😍💜
leylanne gül Demirtaş doktorum 39. Haftadayım ben 🙂
Seydacavdarr hayırlısıyla sağlıkla doğumunuz olur inşallah 😍🤲
Ben hamileliğimi devlette öğrendim doktorum çok iyiydi keşke doğumu siz yaptırsanız diye doktorum da devlette doğum yapmanızı önermem imkanınız varsa özel tercih edin demişti. İki gün önce Zeynep hamile gittim doğum acilden giriş yaptım lekenleme vardı. Bu söylediğim insanları ayrıştırmak için değil ama gerçekten çok fazla cingene geldi. Yaklaşık 2-3 saatte yakın oradaydım. Hasta yakınları çok agresif doktora bağıran bile vardı. O gece 4-5 kişi suyum geldi diye geldi yoğun bir hastane. Ve devlette normal doğum için zorlanıyor. Annemde Zeynep kamildr doğum yaptı o da memnun değildi. Ben özelde doğum yapıcam Allah nasip ederse sebebi ise ilk hamileliğim ve iletişim içerisinde olduğum güvendiğim bir doktor ile doğuma girmek istiyorum eşimde doğumda yanımda olmak istiyor o yüzden seçtik odada tek olmak istiyorum evet devlette de varmış ama sanırım zor sıra alınıyormuş. Benim daha önce devlette bir kürtaj olayım oldu boş gebelik geçirdim çok kötüydü o yüzden devlete beni korkutuyor ama şunu söylemek isterim ki devlet hastanesinde çok daha ilgililer yani kontörle devlette gidip doğum için özel seçebilirsiniz.
leylanne biz şuan özelde takipliyiz. MedicalPark Göztepe Eylem Odacılar gidiyoruz. Memnunuz.
Seydacavdarr doğum yaptınız mı 😍Göztepe şehir hastanesinde mi yaptınız yaptıysanız😍