Busratye Ayseoztrk millet 5 kg a kadar normal doğurabiliyorken bazı doktorların 3500 den sonra sezeryan demesini anlamıyorum
Gul_hamad Ayseoztrk şimdi doktordan geliyorum cok kızdı. Cocuk hazir sadece sen aktiv degilsin?hep uyuyorsun dedi öyle mi? Nerden anladiysa😃 hurma ye,bol su ic,yuruyus yap ve ilişkiye gir dedi mutlaka.rahmi yumşaltiyormuş. Kocani nerde bulduysan seviş😃😃🤣🤣
Ayseoztrk Gul_hamad of of benim eşim bana bir aydır yanaşmıyor ne yazık ki😔 bebeğe bişey olacak diye ödü kopuyor bişey olmaz yararı var diyorum inatla kendi zevkimiz için bebeğin canını yakamam diyor 😅
Deniz34 Ayseoztrk yaaa doktor herkese mi öyle diyo valla merak ettim ama seni bulmam iyi oldu çok tatlı bi doktor ama Beni de fazla strese soktu. Bana yukardan basık dedi
Ayseoztrk Zeynozeyyo hadi ya ne güzel maşallah. Benim de ilk doğumum ama doktorum aşırı strese sokuyor beni
Gul_hamad Ayseoztrk askim,sen buradaki yazilari göstersene ona,internetdeki yazıları,ne kadar faydali oldugunu göstersene🙄 ben utaniyordum doktora sormaya sonunda kendisi böyle güzel anlayacagim sekilde anlatti)))
Ayseoztrk Deniz34 aynen sevindim ben de canım ya 😄😄 Özlem hanımı çok seviyorum çok tatlı çok sakin bir kadın ama her gittiğimde az ye yürüyüş yap filan diyor. Korkuyorum sezeryan diyecek diye. İnşallah sezeryancı değildir. Bugün de çatı muayenesi oldum çok kasıldım bacaklarımı açamadım. Tatlı yeme diyip duruyor gel de yeme ama 😄
Deniz34 Ayseoztrk aynı şeyleri babada diyor 😂 evet çok tatlı bal gibi bi doktor sezeryancı olabilir diye düşündüm bi aralar ama Doğum kolay olsun diye diyo galiba bende çok şekerli yiyorum sen gebelikte kaç kilo aldın
Ayseoztrk kymkkymk2106 inşallah canım☺️ Ben kastım kendimi birazcık acıdı ama öyle abartı bişey değil yani. Bazıların kanama oluyormuş ama ben de bişey olmadı 😬
Mavistanbul Ayseoztrk ben Anlayamadım.Acaba bu kilo fazla mı oluyor?Benim bebeğim 37+3de 3260kg boy 51 cm kadar ama doktor bir şey demedi.Yani anormal bir durum mu bu boyutlarda olması.?
Ayseoztrk Mavistanbul canım ya ben de anlayamadım valla sevinemiyorum oğluşumun kilo almış olmasına sürekli tedirginlik var ya sezeryan derse diye 😔
Gul_hamad Ayseoztrk napalım hayatım.seninki de böyle )) bugun acilis var mi yok mu diye bakarken yemin ederim o nasil bir agriydi😏😏😏 5 barmagini da salmis gibi hissettim((