Ayseoztrk Kızlar 37+1 günlük hamileyim bugün çatı muayenem vardı. Bebeğim 3100 gr ve 50 cm miş. Bir haftada 400 gr almış be 4 cm uzamış. Doktorum çatı muayenesi yaptı ve 3500 gr kadar normal doğum yapabilirsin dedi. Ama ne yersem bebeğe gidiyormuş, günde 3 saat yürüyüş verdi ve çoğu şeyi yasakladı ama dayanamıyorum hep açım sanki of 😐
Nurylcndag Ayseoztrk öyle bir haber hem sevindim hem üzüldüm aslında güzel birşey ama doğumun seyrini değiştirebiliyor 😊dikkat et canım ne kalmış ki şurada keşke bende 37 olsam tok tutan şeyler tüket uzun süre yok tutsun seni ki yemek yeme sürekli
Sebahat42 Ayseoztrk ay ne guzel işte cnm burda herkez neler yesekte bebege yarasa kılo alsa dıe ugrasıyor saglıklk beslen doktorun önerısınede uy.yürüyüşünüde yap tonbiş bi bebek olucak demekkı ne guzel saglıkla gelsın dunyaya
Htc123 Ayseoztrk maşallah bende 36+6 da gittim 2700 dedi ama 300 gr altı veya üzeri olabilir dedi çok az geldi bana da dikkat et canm biraz kendini tok tutacak şeyler yemeye bak
Haticemustafa Ayseoztrk benm kuzumda 15 gunde 500 gram aliyorfu 😐 simdj 39+5iz 3 bucuk kilo ve doktorum hafif seyler ye fazla agir yeme yagli magli yeme fazla kilo almasin artk dedi ama sansina benmde oyle bir yemek yiyesim geliyorki tabiri caizse hayvan gibi 😐 bol bol su icmeye çalışıyorum hem sivi almak icin hem tok tutuyor yoksa gittikce alicam ve gelmeyede niyeti yok herlde en az bu haftada ayni bedendeyiz galiba 🙈😐😐
Ayseoztrk Nurylcndag ben de öyleyim hem seviniyorum bebeğimin kilosu iyi diye bir yandan da normal doğumdan çıkmaktan korkuyorum
Bulutalazinannesi Ne güzel bende 36+3 üm bebeğim 15 günde sadece 300 gram almış şuanda 2800 kg. Çatı muayenesi de olduk rahim yumuşamış Doğum heran olabilirmiş dinlenmemi istedi. Biraz daha içerde kalsa bebiş iyi olacakmış. Ve ben hiç bi iş yapamıyorum sıkıldım.
Ayseoztrk Bulutalazinannesi Allah bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏 biz son iki haftaya kadar normal sürecindeydik fakat 2 haftadır hızlı kilo artışı oldu endişeleniyorum daha önümde 3 haftam var
Ayseoztrk Sebahat42 aminnn canım benim çok teşekkür ederim. Aynen yürüyüş yapmam lazım ama inan zor yürüyorum ve sürekli canım tatlı şeyler istiyor diyet yapmak zor olacak
Ayseoztrk Htc123 5 gün önce 2600 dü nasıl birden kilo aldı anlamadım. İş yerimde son haftam diye sürekli pasta börek ortamı oldu ondan mı ki acaba 🙈🙈
Ayseoztrk Haticemustafa ahh ahh yeme isteği çok fena ya . Eşim yeme diyor bazen hemen sinirleniyorum gözlerim filan doluyor nw zormuş bu hamilelik böyle irade sıfır yani. Sen sonuna gelmişsin artık canım benim ya benim daha var ve sürekli kilo alıyoru
Gul_hamad 3 saat mi? Ben 20dl zor yuruye biloyorum(( hic birsey yapasim yok,kemiklerim agriyor(( 38im
Ayseoztrk Gul_hamad aynen ya 3 saat dedi😢 ben evde iş yaparken yoruluyorum nasıl olacak hiç bilmiyorum
Bulutalazinannesi Ayseoztrk amin canım 😊 bence sen bol bol temizlik yap otur kalk. Ben geçen hafta genel temizlik yaptım evde ondan sonra çocuk aşağı indi rahim yumuşadı. Allah hepimizin yardımcısı olsun 😘❤️
Sebahat42 Ayseoztrk tatlı istegını bastırcak başka seyler yemeye calış canım mesela kuru kayısı hurma kuru üzüm gıbı
Gul_hamad Ayseoztrk şimdi doktordan geliyorum cok kızdı. Cocuk hazir sadece sen aktiv degilsin?hep uyuyorsun dedi öyle mi? Nerden anladiysa😃 hurma ye,bol su ic,yuruyus yap ve ilişkiye gir dedi mutlaka.rahmi yumşaltiyormuş. Kocani nerde bulduysan seviş😃😃🤣🤣
Ayseoztrk Bulutalazinannesi ben de genel temizliğimi yaptım ama nafile 😅 bugün izne ayrıldım işten havalarda iyiyken yürüyebildiğim kadar yürüyeyim artık
kymkkymk2106 Ayseoztrk ya ben 37+5 te gittim çatı muayenesi yapmadı bi dahaki kontrolde de yapacağına dair bilgi vermedi bu durum doktordan doktora mı değişio anlamadım? 38+5 te gidicem bu sefer yapar mı ki
Ayseoztrk kymkkymk2106 canım bana doktorum 2 hafta önce söylemişti yapacağını ve yaptı da. Ben biraz zorlandım çatala çıkmak filan beni çok zorladı ilk defa alttan muayene oldum. Çok sinir bozucu
Ayseoztrk Sebahat42 normal de tatlıyı çok sevmeyen biriyim ama hamilelikte aşırı düşkün oldum ya 😢 dediğin gibi kuru meyvelerle bastırıcam artık