Gizzgzz Samye18 bende çıktı 6 gün kala o yğzden diyorum ama pradoctor marka al ya da comfort ikisi de iyi zaten alırken iki tane alacaksın ne olur ne olmaz diye bunların yanılma payı kaset testlere göre çok düşük
Gizzgzz Samye18 dediğim markaları al sen bana güven onlar piyasanın en iyi iki markası doğruluk oranı çok çok yüksek
Samye18 Gizzgzz ben 10. Gün yaptım işte perşembe günüydü hatta çok erken ya bide ilk deneme ondan canım heyecan oldu
Samye18 Gizzgzz şuan sağ kasığımda bir çekilme var ama bilemedim bide çok halsizim bunlar hemen olur mu
Gizzgzz Samye18 iğne gibi batar bende ilk haftadan oldu kasığın iğne gibi batıyor adet sancısı gibi sancı olur
Samye18 Gizzgzz canım normal de adet olacağım zaman kasıklarım sızlardı ama şuan sadece sağ kaşığım ve ilişkiye girdiğimden beri sağ kasığım çekiliyor gibi
Gizzgzz Samye18 hamilelik belirtisi bu ama kesin hamilesin diyemem ben kasığın batar adet sancın olur uykun çok gelir bel ağrısı da oldu ben de
Samye18 Gizzgzz bel ağrım var evet bişey batıyor gibi onun haricinde aşırı halsizim uykum var yemek yiyorum uykum geliyor böyeş atılamıyor gibiyim ama umutlanmak istemiyorum yarın sabah yapacağım test