Minikomamy ysmnkrc ay inşallah bende yarın gideceğim bakalım benimde değerim artmıştır perşembe günü vermiştim 77 çıkmıştı 🥺
ysmnkrc yenibirannis sevinen kalbini yerim rabbim bu sevinci kendi haberini alırken de yaşatsın inşallah bize de sevincine ortak olmayı 🥰🥰♥️😘😘😍😍 şimdi güzel haberler sende 🙏🏻
yenibirannis Mrsfly vuuu harika işte bu tamam şimdi oldu hayırlı olsun sağlıkla kucağına al bebeğim 🙏🎉🎉❤️❤️🤭
ysmnkrc Mrsfly oyyy maşallah çok sevindim kuzum rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinnn ♥️🥰😘😍
Mrsfly yenibirannis oy kuzum eksik olma. İnşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza, şimdi tüm dualarımız sana 🥰 güzel haberlerini bekliyoruz
yenibirannis Mrsfly benimki gelcek gibi hissediyorum ümidim kalmadı kuşum🙃 ama sizin heyecanlı anlarınızı paylaşıp güzel haberlerinizi aldım ya bu bana yeter rabbim tekrardan kucağınıza almayı nasip etsin burda bebislerinizin cinsiyetlerinin yorumlarınida yapalım inşallah 3 nuzde çok güzel taze annesiniz maşallah size 🙏❤️😘 @Yenibirii @ysmnkrc 🤗 @Mrsfly
Mrsfly yenibirannis olsun canım gelsin veya gelmesin bu ay veya bir sonraki ay, mutlaka haber vermelisin. Pes etmek yok..
ysmnkrc yenibirannis inşallah hasta olmazsın da senin de güzel haberini alırız bu ay olmasa bile en yakın zamanda ♥️Dualarım seninle kuzum 😍😘
Zeynepzben Merhaba kızlar, Bende geçen pazartesi verdim kan 23tü bugün tekrar verdim bakalım ama ertesi sabaha çıkıyor sonuç geçenki de öyle olmuştu sabahı bekleyeceğim mecbur
Mrsfly Zeynepzben canım inşallah seninde güzel bir artışın olur. Ya evet sağlık ocağı sonuçları cok geç cıkıyor yaa..