Mrsfly yenibirannis ay sorma beni sinir ettiler hergün 3 de çıkan sonuç çıkmadı gitti henüz hala beklemedeyim. Sen naptın buldunmu testi?
Mrsfly yenibirannis karın ağrına çok takılma benim ilk düşükte de bunda da her an regl olcakmısım gibi his ve ağrı oldu:). Hemen cıkınca yazcam canım
Mrsfly yenibirannis eşeklik bende üşendim sağlık ocğaı bir sokak ötede diyr oraya gittim gideydim özele böle beklemezdim.. ınsanı sinir ediyorlar, diğer kızlar napmış haber var mı?
Mrsfly yenibirannis oo hayırlı olsun. Yasemin de benim gibi sağlık ocğaında yaptırdıysa 😀 bekle bekle..
ysmnkrc Kızlar geldimmm sonuç belli oldu 107 olmuşuz 🤭 doktor 5 güne göre çok güzel artış haftaya pazartesiye kadar 1000 olur dedi :) çok şükür güzel haberler aldım bugün darısı bekleyen tüm arkadaşların başına inşallah 🥰
yenibirannis ysmnkrc ya Allah’ım çok güzel ya geç cevap verince korktum bı an dedim bı aksilik oldu da ondan mı Gormiti siteye oleyy be🙏🤭🤭 çok şükür hadi bakalım taze anne gözün aydın saglikla da kucağına al inşallah 🥰🥰🎉🎉
Minikomamy ysmnkrc ay inşallah bende yarın gideceğim bakalım benimde değerim artmıştır perşembe günü vermiştim 77 çıkmıştı 🥺
ysmnkrc yenibirannis sevinen kalbini yerim rabbim bu sevinci kendi haberini alırken de yaşatsın inşallah bize de sevincine ortak olmayı 🥰🥰♥️😘😘😍😍 şimdi güzel haberler sende 🙏🏻