GizemKadirr Sevvl ikiz degiller ama kızımın ismi GÖKNİL simdi tekrar kızım olcak nasipse uygun bi isim bulmak istiyoruz birazda cok konulmamis ama anlamli isimler seviyorum ikincide daha cok zorlandım 😊
GizemKadirr Minikmucizelere düşündük ama yakin çevremizde var malesef daha farkli secenekler arıyoruz o yüzden isimiz zor biraz 🙆🏼♀️😊
Baby905 Sevvl Sevvl bende 36. Haftadayım kızım olacak inşallah ismi ela. Çok zor karar verdik ilk başta çok kısa geldi ikinci isim düşündüm ama şmdi içime öyle sindi ki kısa ve asil geliyor. 🥰💜
Sevvl Portakalcicegi oh sen büyütmeye bile başladın ❤️ 29 haftada kıloları neydı açana hatırlıyor musun canım zor biraz ama🙏
Portakalcicegi Sevvl yok canım valla hatırlamıyorum ama bizim kilomuz haftası ile uyumlu gidiyordu hep yani o dönemlerde ortalama kaçsa hep bizde o civarlarda alıyorduk
Giz1616 Sevvl ikiz değiller ama oglumun ismi Ayaz .birde kızımız olcak onu da Duru düşünüyoruz..henuz belli değil inci de olabilir :)))
Limonzeytin 2 izim olur diye hep isim belliydi nasip olmadı şükür kıızım var eliz ada 😊 eğee 2iz olsalardı eliz ada , ediz ata koyacaktık nasip hayrlısı😊