Zeliha_00 Sevvl erkek ikizilerim olacak uyumlu isim bulmak gerçekten çok zor biz Miran&Mirzan düşünüyoruz sizce nasıl varsa fikirleriniz alırız
Sevvl Zeliha_00 bizimde ilk erkeklerde Alparslan- Alperen o kadar içimize sinmişti ki begenırsenız düşünebilirsiniz ❤️
Minikmucizelere Ceyda76 ege ece güzel bence secenek olarak bi kaç aklımda olanları yazmak istedim Eray Miray Eliz Edis Miraç Meriç Mira Miraç Mira Miran Derin Demir Selin Selim ama ege ece gayet güzelmiş 🙂
Minikmucizelere 135713sk İlay Miray Umay İlay Umay Simay Ela Eda Eda Ada Eda Seda Sena Seda Sena Sema Ela Eliz Ela Dila Derin Deren Deren Eren Beren Eren Beren Deren Afra Erva Gonca Yonca Buse sude Alara Dilara Yüsra Zümra Şeyda Ceyda Feyza Beyza Pelin Selin Selin Selen Kumsal Masal Belki hoşunuza giden olur🙂
Durubebegim Sevvl valla geçen yemekteydik kadının biri çağırdı Serra yarre diye Serra hoşuma gittide yarre hiç hoşuma gitmedi Direk şunu düşündüm bunlara alışveriş yapılsa bu Serra’ya diğeri dil sürtmesiyle Yarr….🤣🤣🤣
Sevvl Durubebegim ya gerçekten bazıları uysun diye uyduruyor bende ilk Alina - Almila dedim ikiside çok güzel ama ben bile seslenemıyorum dilim dönmüyor mıllet nasıl seslensin😂😂
Senatalya06 İkizleri olan anneler ben 4 hftlk gebeyim iki kese gördü dr , ilk hamileliğim , sizce kesin ikiz mi olur 🥰🥰
Sevvl Senatalya06 inşallah ikiside tutunur canım 7 gibi kalp atışlarını duyarsın inşallah onsan sonra da 13 e kadar kaybolma riski var inşallah tutunur ikiside sana çok dikkatli ol❤️
mickey Benim kuzenim 2 tane oğlu oldu isimlerini Yiğit Ulubey & Ali Atabey olarak koydu. Çok beğenmiştim. Çok özel isimler olduğunu düşünüyorum. Resmen hayran kalmıştım 😊☺️