SaruMerve Kızlar bat 28 bugünle 3 gün gecikmedeyim kasık ağrılarım çok fazla var erken gebelik testi yaptım negatif malesef sonuç kan vermek için aile hekimine gittim oda 10 gün gecikmeden önce çıkmıyo dedi kan almadı sizde durumlar nasıl
annelinkoo SaruMerve nasıl çıkmıyo ya çıkıyo tabi ki hastahaneye gidin az bir değer bile olsa kanda çıkar
mickey SaruMerve Bana aşılama yapıldığında 15.ci gün gel kan ver demişti. Ve kanda belli olmuştu değer. Kusura bakmayında saçmalamışlar
Zehross03 SaruMerve canım seninle aynı zamanda düşük yapmıştık hatırlıyorum :( bende bu ay beklemedeyim bugün adet olmam lazım 6 gün önce idrarda silik çizgi vardı sonrasında yaptıklarım negatifti 2.30 çokta düşük bi rakam değil belkide yükselir geç döllenmeyse
SaruMerve annelinkoo bilmiyorum cidden öle söledi hemşire testte çıkmayınca açıkçası bende ümitsizlendim biraz daha geçsin öle gidiyim hastaneye en iyisi
annelinkoo SaruMerve şikayet et onu deli mi ne 😅 o nasıl hemşireymiş boşver sen başka yere git ver simdi bile gitsen çıkar beklemene gerek yok canım ultrason için bekletirler
SaruMerve annelinkoo inşallah kuzum benim için dua et lütfen verdim kan bi kaybım var çok istiyoruz normalde hiç gecikme yaşayan birisinde değilimdir inşallah nasip etmiştir rabbim 🤲🏻
annelinkoo SaruMerve üç gün neden gecikme oldu ki o zaman bi kaybım var demişsin canım özel olmazsa neden oldu o ?
SaruMerve annelinkoo gelişmedi canım 9 haftada kanamam başladı kesem aşığıya inmişti kürtaj oldum bende anlamadım bu ay ümitlendiydim gecikme olunca daha önce hiç gecikmem olmadı hep günü gününe olmuşumdur
annelinkoo SaruMerve belki kimyasal yaşıyosundur. Ben seni çok iyi anlıyorum defalarca test yapıp pozitif görüp sonrasında ümitsizliğe kapılmış biri olarak.. kanda da çıkıyodu üstelik. nasibi ne zamansa o zaman gelir. Stres yapma Allah’a bırak işini. Kese aşağıda neden oluyomuş onu araştırdın mı? Mesela ben 4 kimyasal gebelik sonrası yine test yine pozitif çıktı coraspin başlamıştım o ay hamilelik devam etmişti
SaruMerve annelinkoo ilk hamilelik olduğu için canım bakmıyorlar ikinci kayıptan sonra test istiyorlar doktor büyük ihtimalle sağlıksız gebelikti sakat vs dedi sağlıksız gebeliği vücut istemez atmak ister dedi bilmiyorum bol bol dua edip bekliyorum ama yıpranıyorumda artık çok bişey istemiyorum sağlıklı hayırlı bi evlat sadece rabbim duyar sesimi dualarımı inşallah
annelinkoo SaruMerve üzülme lütfen Allah her şeyin zamanını bilir elbet verecektir ben de dua ederim sana Allahım hayırlı sağlıklı güzel evlatlar nasip etsin inşallah. Yine olmazsa tüp bebek merkezlerine başvurursunuz eşinle her şeyin bi yolu var🙏🏻
SaruMerve annelinkoo Elimden geldikçe üzülmemekte çalışıyorum Allah razı olsun canım benim inşallah nasip olur tez zamanda 🙏🏻