mommyinthefuture aman be bosver kırıcı konuşanları kardeşim izninle söylüyorum tedavi görürsen adam akıllı bir yerde gör ilaçlarını tam kullan ama üzülmeden takmadan düşünmeden kız çoğu da öyle gebe kalmış bir sende yap mesela deprem oldu bir sürü çocuk var imkanın varsa onlar için birseyler yap yardım toplama alanlarına git gönüllü olarak çalış börek yap pasta yap etrafında ki sosyal aktivitelere katil 1 ay sende dene kuzum Rabbim de sen çok büyüksün çok hikmetinden sual olunmaz geldim kapına verdiğin vereceğin her şeye ihtiyacım var kalbimi sen bilirsin niyetimi sen bilirsin sen ki yer ve göğü hz Muhammed sav hürmetine yarattın onun hürmetine de bana sağlıklı Salih evlat nasip et diye dua et inşaAllah olur kardeşim üzülme etrafındakileri takma ben sana anlatsam var ya kafayı yersin ama şuan herkesi sildim hamile kalmıyorsun diyenler hamile olduktan sonra çok erken bilmem ne dediler meğersem beni eşime kötülemisler o zamanlar çok şükür şuan hayatımda bir gölge bile değiller hiç üzülme Rabbim yar ve yardımcın olsun kardeşim Allaha emanet ol dikkat et kendine