Mebk Meryemiss ben 17 haftaligim 2. Hamilelik doktoruma sordum erken hissedilir diyorlar 2. Hamilelikte dedim yok öyle birşey kişiden kisiye değişebilir ama genelde 20. Haftadan sonra hissedersiniz dedi ilk kızımda 20. Haftadan sonra hissetmeye başlamıştım gerçekten
Emine_pektas01 Meryemiss 17+2 haftalık hamıleyım karnım çıktı ama henüz bırsey hissetmiyorum doktor 20 haftalığında hıssedersin dedi benımde ilk hamileliğim
Candy88 Meryemiss karnım çıktı biraz, dar giyince belli oluyor.. 2. Gebeliğim 15. Haftada hissetmeye başladım ama emin değildim.. Bir kaç gün üst üste hissetmeye başlayınca anladım🥰 Çok güzel bir duygu..
arirangg Bsrbrg İnşallah hiç yaşamazsın çok zor. Ben şimdi tekrar hamileyim. Aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum, ultrasona girer girmez doktorun yüzüne bakıyorum gülümsüyor mu yoksa tedirgin mi diye
Sevda06_05 Meryemiss bizde tam bugun 16 haftalik olduk karnim 13 haftadan beri cok belirgin bi sekilde cikmaya basladi hareketlerini uzaninca ve eşim karnima dokununca daha cok hissediyorum
FatmaNur0614 arirangg amin canım benim amin Allahım yardımcımız olsun inşallah Rabbim bidaha yaşatmasın🤲🤲