Glsum Gebelik kolestazı geceleri kaşınmaktan delireceğim artık lütfen önerilerinizi yazın ne yaptınız ? 🥲
menessare Glsum dermovate diye bi krem var bende kollarıma ve bacaklarıma sürüyorum kesiyor baska türlü uyunmuyor
menessare Glsum yok nedense ceviz falan yiyince felaket kasıntı olmaya başladı gebeyim kansıtıyı bi o krem kesiyo
Gizzgzz Glsum biliyorum bende de oluyor uyuz gibi Bi kaşınma kanatmak istiyorum artık parçalamak istiyorum
Hsee Sarı kantaron yağı iyileştirici özelliklere sahiptir tahrişleri yatıştırır, iltihaplarla savaşmaya yardımcı olur, kaşıntıyı giderir ve aynı zamanda cildi etkili bir şekilde yeniler
Baharbade10 Glsum bende de aşırı Kaşıntı var sabahları zor ediyorum , yara izi oldu kaşımaktan geçmiyor
Glsum CayGetireyimMi hiç bir işe yaramadı bence bende evet kullanıyorum ursactive diye perşembe günü kontrolüm var görücez 🤷♀️🥲
Glsum Mervim tam olarak bilmiyorum bir diyet listesi uyguluyorum şuan ben 37 haftada doğum dedi doktor ama çok zorlanıyorum ve ilaç hiç bir ise yaramadı hala deli gibi kaşınıyorum