Binnurr1 gl12cn34 Ben yeni evli olduğum için golcüğü çok bilmiyorum. Körfezden geldim bakalım inşallah iyi geçer herşey ☺️
gl12cn34 Binnurr1 merak etmeyin memnun kalırsınız ben Gölcük’te yaşamadığım halde oraya geliyorum iyi bir hastane bence daha önce Yalova da özel bir hastaneye gittim ama asla sevmedim hastaneyi mesela özel gibi değildi
Ebruskaaa gl12cn34 bende körfezde yaşıyorum Ahmet hoca için Gölcüge gidiyorum bende tedavimi onda oldum o yüzden de Ahmet hocada devam ediyorum hem memnun hemde dediğiniz gibi o biliyor bütün süreci o yüzden rahat oluyor
sunmomy Ben medarda doğum yaptım ve memnun kaldım, bence hastanenin şartları iyi. Doktor konusunda harikalar diyemiycem ama yeterli
kalbiminpariltisi Binnurr1 herkes genel olarak çok memnun zaten ama biz hiç sevmedik 🤷♀️ sare hanım ilgili sevecen medar a gitsem sare hanıma giderdim ona da bir kere muayene oldum beğendim ama hastane değiştirdik o yüzden farklı bir doktorla devam ediyorum şuan
kalbiminpariltisi gl12cn34 dediğim gibi çoğu kişi memnun zaten belki o an enerjisi bizi o şekilde denk geldi biz memnun kalmadık hiç muayeneden çıkınca eşimle aynı anda dedik bu ne böyle bir daha gelmeyiz diye 😂
Busem3535 Mehtapkz bende Ahmet coskan gidiyorum 24 gün var dogumuma eşimin butun ailesi Ahmet coskan ameliyatindan aşırı memnunlar sanki sezeryan hiç olmamış gibiydik diyo zaten İstanbul’dan bile gelenler var Ahmet coskan aşırı iyi
Mehtapkz Busem3535 ayyy canm aradgm cevap vallahi bisey sorcaktim ben bebegi odaya mi gonderiyolar yoksa bebekle anne birmi cikiyor ameliyhaneden. Sondayi uyustuktan sonrami takiolar birde cnm bide hastanede 1 mi 2 gunmu kalinior acaba bir bilgin varmi 31. Haftama giriyrm az kaldi
Busem3535 Mehtapkz hepsini cevaplayayım sondayi uyusunca takıyor 🤗hastanede iki gün yatış bebek önce çıkıyor annenin çıkması 40 dk falan bebeği 7 dkda dışarıya veriyor ama ameliyatında çok başarılı benim çevremdeki herkes birdaha olsa sezeryan olurum diyolar kesi yaptığı yerde kucuck boydan boya değil yani dikiş bile diyemezsin başarılı yani oldukca
Mehtapkz sunmomy ay kuzum ameliythane nasldi birde cocuk seninke birliktemi cikiyor yoksa senden oncemi gonderiolardi odaya
sunmomy Mehtapkz tertemiz mis gibi korkulacak bişey yok cunku hicbirsey hissedilmiyormuş ben igne bile zor vurduran bi insan olarak söylüyorum. basındaki hemsire seni sürekli rahatlatıyo zaten sohbet ediyo seninle, bebek anneden önce gidiyo normalde
Damla0207 Binnurr1 bnde sare hanıma gidiyorum cinsiyetten anlıyo mu bana 11 haftalıkken yüzde 80 erkek dedi
Binnurr1 Damla0207 bana 12 haftalıkken daha erken dedi cinsiyet için. 18. Haftada gittim geçen hafta yani erkek dedi direk.
Mehtapkz sunmomy aaaa ole olurmu solerm cnm tabikide ahmet bey bakalm ne dicek istemem kiz ben ole 🤲😍😍😍
Busem3535 Mehtapkz Ahmet bey tutamaz istesede ameliyathanede çünkü aşırı soğuk bebek için sağlıksız bir durum mecburi cikartiyo babasına veriyorlar ameliyathane kan akışı hızlı olmaması için soğuk bir ortam bebeğe uygun değil yani🥺