bendiyebiriii Durubebegim @designermoms bu arkadaşın önerdiği seri muazzam. Benim de var başımdan çıkarmak istemiyorum. Ütü derdi yok hemen şekil alıyor çok hafif.. mükemmel…
Durubebegim bendiyebiriii ço öneri geldi çoğunluk hemen hemen aynı pamuklu ve bambu şal onlara da bakıcam çok tşk ederim
designermoms bendiyebiriii teşekkürler ben de öyle düşünüyorum şu an başımda bile o var çok rahat :))
Armess_loya Durubebegim ayşooo askı aldı süresiz, zelişde uygulamayı sildi onun da canını sıktı biri🤷🏼♀️
Nzl-26 Durubebegim bürümcük şal penye şal ozellıkle yok gb çok rahat Medine banada ağır geliyor yada pamuklu şal 😍
Armess_loya Durubebegim ne bilem bazen çok gidesim var bazende millete gif atasım 🤷🏼♀️🤣🤪😂😂😂😂😂 dua edinde gebe kalayım yoksa silecem uygulamayı🤣🤪😂😂
Elisasila Durubebegim pamuklu jaz en kolay yapılışı olan ve yaz kış kullanılıyor yazın terleme asla olmuyor
Fuhen designermoms önü hemen şekil alıyor mu ben eşarp tarzı pamuk bağlıyorum ama hafif bir kumaş bulamıyorum mesela boynuma doladigimda boğuluyor gibi oluyorum hepsinde 😭
designermoms Fuhen evet çok hafif iç de göstermiyor rahatsız etmedi hiç boyun kısmımı deneyebilirsiniz :)
CaglaArtul Durubebegim levidor jazz şal kullanıyorum ben hem yazın hem kışın kullanabileceğin bir kumaş kesfettiğimden bu yana her rengi var bir tek bunu kullanırım 🥰
Durubebegim Armess_loya ayyy canım benim gönlü güzelim dili güzelim canım❤️canım😇 rabbim bu güzel günlerin yüzü suyu hürmetine inşallah seni gebeliğinle sevindirir aminnnnnn🤲🤲🤲
Zeyrista Durubebegim 2 yıldır penye şal kullanıyorum pamuk ve bambular da çok güzel günlük rahat şallar tavsiye ederim 💕