ZeynepNilDuran Bedihauslu ben dediklerinizden yerleri silip squat yaptım 2 gün içinde suyum geldi doğuma alınmıştım. Sizinki baya dirayetli. Bir de böğürtlen çayı içmiştim.
elanur-1125 Vallah 33 atadan beri kasık bel karın ağrısı çekiyorum 38 olduk gelen yok bugün tekrar kontrole gideceğim bakalik doktorum ne diyecek
elanur-1125 elanur-1125 bende sıcak duş squat çok kalk yürüyüş hepsini yapıyorum günde 5 yada 7 hurma yiyorum daha nişanım gelmedi ama bilemeyeceğim belki Nisan geldi ben anlamadım ebe alttan muayene etsin soracağım bunu
2023bebegim Bedihauslu hiç düşünmüyorum öyle bir kolaylığı malesef hamilelik ve doğum sureklerim çok zorlu geçiyor 5.hamileligim haylen oh bu sefer kolaydı demedim hepsi bir birinden zor en son doğumda ölümden döndüm diyebilirim inşallah bu kolay olur 🤲
Birprensesannesi2525 Perine masajı sıcak suya oturma yada uzun süre sıcak duş ve ilişki kızlar bunlar çok tetikliyor ben ilk doğumumda 7 cm açıklıkla gitmiştim hastaneye gidene kadar dustaydim nerdeyse çocuğu evde doğuracakmisim🙈
1anne2bebe Bedihauslu kuzum daha iki haftan var acelen ne 🙂 tadını çıkar aynı bedende son günlerinin onlar geleceği gününü biliyor ❤️
Bedihauslu 1anne2bebe artık dayanacak gücüm kalmadı yürüyemiyorum oturamıyorum küçük bir de oğlum var onun da anne sevgisine ihtiyacı var ve onunla da ilgilenemiyorum
Aslihanfs Bedihauslu yarın kontrole gidicem inşallah hadi hastaneye geçelim doğumu başlatalım 3 cm açıklığın var falan der 😂
1anne2bebe Bedihauslu tabi kolay değil bi fiil 9 ay. Evde bi çocuk daha olunca iş daha da zorlaşıyor. Hakkında hayırlısı olsun sağlıkla al kucağına ❤️
Minikbiranneem 37+6 yim bende sıcak duş ilişki vs dediklerinizin hepsini yapıyorum yalancı sancim var bugün kontrolüm var bakalım inşallah çıkar biseylerde dogururum gerçekten çok yoruldum
Aslihanfs Bedihauslu aaa ben ilk bebemde 1 cm açıklıkla yattım suni muni allah ne verdiyse doğurdum cıktım 😂