Bedihauslu Kızlar 38+1 haftalik hamileyim sancı felan yok sancıyı geçtim yalancı sancim bile yok sukat yapıyorum hurma yiyorum bol bol yürüyorum merdiven inip çıkıyorum yerleri elimle siliyorum ama bunlardan başka ne yapabilirim önerisi olan varsa söyler misiniz
2023bebegim Bedihauslu ah darısı benim başıma sancım yok diyen bayanlara imreniyorum son 6 haftadır hergun ölüm gibi sancılı ağrılı uyku yok ama haylen gelen giden yok 39 hafta olduk
ZeynepNilDuran Bedihauslu ben dediklerinizden yerleri silip squat yaptım 2 gün içinde suyum geldi doğuma alınmıştım. Sizinki baya dirayetli. Bir de böğürtlen çayı içmiştim.
_aysenur8mikail__ Bedihauslu bende kendi sancım olmazsa suni sancı verirler diye düşünüyorum o moralimi bozuyor sezeryanda en azından sonrasında ağrı çekiyorsun bizzat sancıdan daha iyi geliyor sanki 🙄
Babykalamar Korunmasiz iliskiden sonra 15 dk bekleyin kaynar suya dusa girin sirtinizdan belinize dogru akitin suyu
Bedihauslu _aysenur8mikail__ sezaryen daha zor birde benim 1 ay 3 aylik oğlum var bana da çok düşkün onu da düşünüyorum
Kubrak2016 38+6 olacağız az sonra, sancısı olmayanlar tayfasına bende katılayım😁 hurma pilates çök kalk yürü Allah ne verdiyse yapıyoruz ama yok bebeler gelmeyeceekkk galba😒😁🤪
2023bebegim Bedihauslu hiç düşünmüyorum öyle bir kolaylığı malesef hamilelik ve doğum sureklerim çok zorlu geçiyor 5.hamileligim haylen oh bu sefer kolaydı demedim hepsi bir birinden zor en son doğumda ölümden döndüm diyebilirim inşallah bu kolay olur 🤲