Birprensesannesi2525 09-11-22 bilmiyorum ama rüyamda erkek bebek gördüm hepsi sağlıklı sıhhatli doğsun inşallah bi de ilk kızımda bu kadar istifra olmuyodu biraz o da beni düşündürdü 🥰
Sena00 Birprensesannesi2525 benimde bir kızım var 12+4 olduk şimdi bende rüyamda erkek gördüm ama içimden kız geçiyor yine bende kızımda bulantım çok azdı hiç bir zaman geri çevirmedim ama bu hamileliğim çok farklıydı baya bulantılı iştahsız geri çevirme bakalım hayırlısı inşllah
Birprensesannesi2525 Sena00 benim de 4 yaşında girecek bir kızım var aynı durumu yaşadım canım yarın gideceğim bakalım hayırlısı olsun inşallah 🥰
Sena00 Birprensesannesi2525 ayy öğrenirseniz haberin verin lütfen merak ettim insan iki evlattan da tatmak istiyor tabi öncesi sağlıklı olması
Nurcan_er123  banada bakabilirminiz teyzelerimiz burda 11 +3
Birprensesannesi2525 Sena00 ay inşallah tabi insan gerçekten tatmak istiyor yine de sağlıklı olsunlar tek isteğim o🥰 yazarım buraya inşallah
Birprensesannesi2525 Esra06e hızlı resim diye bir site var canım ordan yükledim ben ama hiç tahmin edebilen yok 😢
Birprensesannesi2525 3kuzuAnnesiyim ay valla yarın doktora gidicem çok heyecanlıyım hiç çıkıntı falan görmedim ben ne yalan soyliyim bu görüntüler 9 haftalık filandi:))