Sanie Merhabalar kızlar nasıl gidiyor bakalım. Ben tansiyon duşuklu yaşıyorum ve baş dönmesi bu dönemde. Sizde nasıl 🤰 Umarım hepsi anneler sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız 🤲🧿🌸🤰💕
beyzacmvrc Sanie 20+1 iz çok şükür bir sıkıntımız yok şimdilik bazen dizimde kitlenme sorunu yaşıyorum 2 gün baya kötüydü şükür iyi şimdi ☺️ Cinsiyeti nedir 🐣
Bilinmiyor_25 Sanie bende 19 haftalık hamileyim baş ağrım var aniden kalktığımda dönme felan korkuyorum da ama normal mi acaba
Rabia04_09 Sanie Bizde bugün tam 23 olduk rahat yatamamaktan kaynaklı bacak bel ağrılarım çok oluyor onun haricinde hamd olsun güzel geçiyor 🌸
Hnurkcmn Kızlar bende 23 haftalık hamileyim bebeği gün boyunca hissedemiyorum sabah bir iki akşam da eskisi kadar hareketlerini hissedemiyorum, normal bir durum mu ?
Iremnurrmemis23 Hnurkcmn 2& haftamdayım şuan bende o haftalarda fazla hissetmiyordum bebişler uyuma moduna çok geçiyormuş normal yani ama tabi 1.2 gün hiç hissetmezsen Ozaman doktora git tabi
gzl_2320 Hnurkcmn buradaki postlardan okuduğum kadarıyla doktorlar bu haftalarda normal diyormuş sen yine de doktorunla iletişime geçebiliyorsan geç tabi
beyzacmvrc Sanie aminn inşallah 🥰 bende daha randevu almadim yarın arayip randevu oluşturcam önümüzdeki haftaya. Özelde mi devlette mi yaptıracaksin detayliyi ☺️ birde tetanoz aşısı oldunmu
Sanie kalbiminpariltisi evet canm yavash yavash başladım cevremdeki herkez son aya bırakma diyor şimdi daha rahat hareket ederken almaya başladım bende bazı şeyleri
Gizzgzz kalbiminpariltisi ben araç gereç aldım kıyafet almaya pek başlamadım ateş ölçer kanguru bebek bakım çantası nem ölçer deterjan şampuan gibi bakım ürünleri bir tane de battaniye aldım kıyafetleri anneanne ve babaanneye bırakıyorum :)))
kalbiminpariltisi Sanie ben de oda yapmak istiyorum bebek arabası falan almak istiyorum ama erken gibi geliyor bilmiyorum ne zaman almam gerekiyor 😇
Sanie beyzacmvrc ozelde yaptiricam kısmetse yok canm olmadim doktoruma danışıcam bi bakalım sen oldun mu
Secil2818 19+5den herkese merhabalar :) benimde bu dönem bel ağrılarım başladı. Adet olurken de hep belim ağrırdı zaten. Doktor Bi an önce pilatese başla dedi. Sizde durumlar ne alemde kızlaaarrrrr💗
kalbiminpariltisi Secil2818 ben de evde pilates yapmak istiyorum var mı tavsiye ettiğiniz birileri ☺️
Edos357 kalbiminpariltisi ben zam gelecek diye bebek arabasını ve dolabını aldım ayın 1 de inş beşik alacağım ve ilk bebek siye heves ve heyecandan bütün kıyafetlerimi aldım bile hatta mont bile aldım indirimde diye 🙈🙈😍😍
gzl_2320 kalbiminpariltisi 2 yaşına kadar odamda olacak yatağı o yüzden şuan oda yapmayacağım. Eşimde aynı fikirde o yüzden 2 yaşından sonra odasında olacak inşallah şuan oda hazırlığımız yok 😊
Secil2818 kalbiminpariltisi Bende araştırıyorum en kötü ihtimalle gidemesem bile evde yaparım diye. İçime sinen birini bulduğumda mutlaka sizinle de paylaşıyor olurum 🤗
berkabusra1 21 olduk bugün ☺️ indirimde bulunca bebek odasını arabayı puseti aldık diğer eşyalarınıda indirim buldukça almaya çalışıyorum eninde sonunda alınacak nasılsa diye son zamana bırakmak istemedim hayırlısı ile doğar inşallah bebişlerimiz 🙏🏼☺️
kalbiminpariltisi berkabusra1 bebek arabasını nerden aldınız acaba ebebekte şuan indirim yok diye biliyorum, inşallah hepsi sağlıkla gelsinler 🤲