Esrauysal Kızlar dün öğlen nişanim geldi daha sonra her lavaboya gitmemde geldi ilk gebeligim kahverengi pıhtıli biseydi ilk gelen sonrakiler beyaz gibi sarı gibi geldi dünden beri gelmeye devam ediyor bugün ara ara kanlida geldi dün doktora gittim 1cm açıklık dedi yatmadım eve geldim ara ara sancılarım oluyor şimdi ne yapmam lazım sancılarım sıklaşırmı suyum falan gelmedi daha 35+5im
Limonsekeri Esrauysal şuan 36+6 yım çok yürüyüş falan yapmamaya çalışıyorum biraz daha bekleyelim diye
Nis Esrauysal suyun gelmeden gitme canm sancın sıklasınca gidersin suyu bazen ebeler patlatıyor benm öyle olmustu 5 dakkada bire düsmüstü ve suyum hala gelmemsti baktm olacak gibi degil gittim ebe suyumu patlattı o gecede dogurdum
Ysm20 Esrauysal haftaniz erken degl mi doktor ne dedi bu konuda Bende 35+1 im bugün hafif ara ara kasıklarda belde sancı hissediyorm ama artmiyor yalancı sancidir diye umuyorm.
Esrauysal Limonsekeri ne diyorsun ya bende ağrım sıklasir olur falan diyorum bide ilçede oturuyorum normalde dünden beri şehre geldim duruyorum evime gideyim mi ne yapayım bilmiyorum ya
Esrauysal Nis evet ya bende onu bekliyorum ama sancılar yada ağrım hep ayni ne kadar beklerim nasıl olur hiç bilmiyorum
Esrauysal Ysm20 bebeğim riskli gebelik bölümünde yattım 7 gün 72 saatlik tedavimi tamamladilar ciğer geliştiriciler falan yapıldı sonra hastaneden çıkış yaptım ertesi gün nişanim geldi ağrılarimim artmasını bekliyorum ya seni yatırırız ama hiç bişey yapmayız sadece gözlemleriz dedi
Ysm20 Esrauysal anladm hazırsınız o halde😊Sancınızı evde çekmenizi öneririm.Tecrubeyle sabit.İlk sancida gidince yatirıyorlar ve işkence gibi tek başınıza bir odada sancı çekiyosunuz.Dogum zaman alıyor saatlerce sancı sürüyor gerçekten dayanılmaz olduğunda bile doğum gerçekleşmiyor yine devamını bekliyorlar açilmanin tamamlanması için.
Limonsekeri Esrauysal bende ilçede oturuyorum sırf gelir diye bekliyorum ablamda 4 gündür imza ile çıktım çünkü bu kadar bekleyeceğini bilmiyordum 😵💫 bekliyoruz hala bi iki gün gelir gibi oldu nişan şuan gelen bir şey yok kontrole gideceğim ona göre hareket edeceğim artık suni sancı falan verirler diye çıktım hastaneden doğrusu
Esrauysal Ysm20 evet ya o yüzden evde çekmek. İstiyorum bende ağrılarim siddetlenir mi nişanim ta dün öğlen gelmeye başladı ama ağrılarda bi artış yok böyle devam eder mi yoksa belli olmaz mı acaba ya kaynanamlar dayım evime gitmek istiyorum 😔
Ysm20 Ysm20 acil gidilmesi gereken durumlar su gelmesi ve kanama olması.onun dışında erken gitsenizde suni sancı verebilirler doğumu hızlandırmak için.Sanciniz arttıkça hareket edin yürüyün, çömelip kalkın, belinize masaj yaptırın,ılık duşa girin.
Ysm20 Esrauysal şehir merkezine çok uzak değilseniz bence gidin eve.sanci gelir gelmez doğum olmuyor sonuçta.yetişebileceginizi düşünüyorsaniz gidin
Butterflyank Esrauysal benim de nişanim geldi aynı dediginiz gibi oldu 39+4 haftalığim, sancı artmadı âdet sancısı gibi bı baskı var tâbi bende beklemedeyim 1 cm açıklığım var
Esrauysal Butterflyank valla nolacak insan hiç anlamıyor senin artar herhalde kuzum maşallah donlarindasin sen
Ysm20 Esrauysal bende birincide bilmiyordum gece sancım başlayınca gitmiştim 1 cm açıklık var eve git Sancını çek gel dediler sabaha kadar sancı çektim sabah gittiğimde daha 3 cm olmuştu.O kadar canım yanıyordu ki saniyorm bu sancida doğururum.yatirip suni sancı verdiler yataktan bile kaldirmadilar resmen yatakta can çektm keşke evde geze dolana çekseydm dedm.Simdi ikincide son ana kadar gitmeyi düşünmüyorum
Esrauysal Ysm20 ya tabi canim sonuçta bitek ben dogurmuyorum o ilçede ambulansla gelirim 40 dakikalık bir yer burda olmuyor sürekli top oturmak zorundayım birde aram yok mecburiyetten eşimin zoruyla çocuk için duruyorum ya
Ysm20 Esrauysal milletin yanında rahat rahat sancı bile çekilmez.bence bu gece bekle sabaha kadar sancıların artmazsa eve git rahat edersn en azından.
Esrauysal Ysm20 aynen ya bende bu gecede duruyum baktım bişey olmazsa evime gideyim diyorum sence gitmeden bikere daha acile gidip muayene olayım mı açıklık için, ya en azından eşimle o acıya dayanmaya çalışırım duşa girerim bişey ederim ne bileyim burda hiç biri olacak gibi değil ölüm ölüm öleceğim resmen yaaa çok uzun bir süreç demekki