yenibirannis Emine12456 yok kan vermedim kuzum ben erken gebelik testi alcam ciktgmda bu akşam yapicam yada yarın sabah
SusamTanemibeklerken Benimde burdaki test gibi çizgi çıktı ama 1 gün sonra adet olunca umudum gitmisti adetimin 3. Günü şımdı ama hamile olabilirmiyim ki ben orda çizgi görüyorum resmen
ysmnkrc yenibirannis kıyamam yapsaydın keşke testini kuzum ya emin olsaydın en azından. Bak o bel ağrısı bende de oldu 2 gün adet olucam diye gezdim evde 🥲
yenibirannis ysmnkrc şuan bende adet gelcek diye bekliyorm bel ağrım var kasıklarımda bı ağırlık var wc ye gidiyom akıntı var sadece 🤭 senin haberini daha çok merk ediyorm şuan🥰
2oglusannesi yenibirannis silik var ve bu kaset testler beni hiç yanıltmadı. Erken gebelik testi olsaydi acabami derdim ama var yani pozitif henuz çok yeni. Kan verseniz hcg 40 fln çıkar
yenibirannis Yenibirii yaaa süper hayrlı olsun gözün aydın taze güzel anne rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🙏🤭🥰🥰🥰 ay çok mutlu oldum ya💐💐❤️🎉🎉
Yenibirii yenibirannis aminnn canim allah razi olsun❤ sira sende bakalim rabbim senden de guzel haber almayi nasip etsin insallah🤲🏼🌸
Yenibirii ummuhan3 evet kasik agrisi ve gögüs hassasiyeti vardi adetten 3 gün önce kan verdim, cikti🙈 rabbim isteyen herkese nasip etsin🤲🏼❤
Yenibirii Samye18 bata 3 gun kala kan verdim öyle cikti canim. Belirtilerim kasik agrisi ve gögüs hassasiyetiydi🙈 rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah🥰
Yenibirii yenibirannis allah razi olsun canim destegini hep hissettim inanki. Iyiki tanimisim🌸 insallah seninde cikar da birlikte ilerleriz bu yolda🥰😍
yenibirannis Yenibirii ins hayatım artık dikkat et kendine taze anne güzel beslen🥰 Dr ne zmn gtceksin eşine soyledinmi
Yenibirii yenibirannis 2 gun sonra tekrar kan vermeye gel dedi. Artişi takip edecekmis. Daha cok yeni dedi🙈 esimin suan isten cikmasini bekliyorum. Geldigi anda arabanin ic aynasina not sıkıstirdim. Yüzünde virsey var aynaya bi bakarmisin diyerek aynayi acip notu görmesini saglicam🙈🥰