ysmnkrc yenibirannis inşallah kuzum mutlaka etiketle ben de bakarım zaten ara ara :) Bak bu da o sabah yaptığım erken gebelik testim
yenibirannis ysmnkrc yaa ay tüylerim diken diken oldu ne güzel bı kare ya maşallah🥰🥰🙏🙏 rabbim kucağına almayı nasip etsin bide öyle bı karede görelim 😌
ysmnkrc yenibirannis inşallah canım erken gebelik testin de silik çıkarsa korkma anla ki daha çok yeni annesi :) sana yolluyorum ki tereddütsüz git kan vermeye
Yenibirii yenibirannis verdim canim sonucumu bekliorum, cikar birazdan.🙈 Sen ne yaptin, Senden haber almak icin girdim uygulamaya hahah
yenibirannis Yenibirii Ben veremicem galiba ama senle yaseminimin sonucu merakla bekliyorum benim belime ağrı girdi kasıklarım sancı geliyo gidiyo ondan umutsuzum kuşum 🤦🏿
Yenibirii yenibirannis tamam canim hakkimizda hayirlisi olsun diyelim o zaman🤍 ögrenince yazarim sana🌸 rabbim hepimize hayirli haberler almayi nasip etsin insallah kuzum🤲🏼🐣
ysmnkrc yenibirannis kıyamam yapsaydın keşke testini kuzum ya emin olsaydın en azından. Bak o bel ağrısı bende de oldu 2 gün adet olucam diye gezdim evde 🥲
Emine12456 @yenibirannis benimde aynı böyleydi belki bir tık daha koyu ama pozitifmiş ben çok erken yapmışım testi sonra kan vermiştim betam 89 çıktı 🫶
Emine12456 @yenibirannis devlet hastanesi nde kan verdiysen bugün çıkmaz yarın çıkarsan özelde 1,5 saate çıkıyor
yenibirannis Emine12456 yok kan vermedim kuzum ben erken gebelik testi alcam ciktgmda bu akşam yapicam yada yarın sabah