Minikmucizemmm26 yenibirannis tam bilmiyorum hiç yüklemedim ama galiba sol üstteki üç çizgiden foto yükle olması gerekiyo galiba ordan
Yenibirii yenibirannis sol tarafta bildirimlere girdigin yerin üstünde resim yükle var. Ordan yükleyip linki kopyaliyorsun. Sonra yorum yazdigin yere linki yaziyoraun canim.. hadi bende bekliyorumm😍
AyFa1608 yenibirannis foruma girince sol üstteki 3 çizgiye tıkla resim yükle var ordan yükle çıkan linki kopyala buraya yapıştır
Yenibirii yenibirannis gözle gördügün cizgi fotografta net gözükmüyor. Fotograf kalitesi dusuyor yüklerken, sen silik de olsa gördüm diyorsun. Yarin sabah bi kan ver istersen kesinlessin🌸
ldmzki yenibirannis ay benim de bugün aynı çıktı ne oluyor bilmiyorum çok çok silik yani foto çekince çok az belli oluyor
Mrveem yenibirannis hayelet çizgi varsa vardır canım hiç çizgi çıkmaması lazım normalde ovulasyon test var mu evde birde onla yap bende yaptım onda çıktı
guzelanne01_ yenibirannis bende çizgi var gibi gördüm canım erken gebelik testi al bundan değil https://mutluresim.com/images/2023/01/29/GqcUF.jpbu testen al canım benimde diğerinde belli olmadı bu testte belli oldu