Babyboymom FeyzaaDirikBaysal benim ilk gebeliğimde olmadı ama ben aktardan karışık yağ yaptırmıştım böyle kekik yağı bilmemne hatırlamıyorum şu an. Ama şu an bol yağlıyorum. Birde saf zeytinyağı sürmek en iyisi imiş. Ben öyle deneyeceğim bakalım. Ama önemli olan kuru bırakmamak
Uhan Ben 19 haftalığım 13. Haftadan beri lierac ve vasaline kullanıyorum gögüs, göbek , basende cokta fazla su tüketiyorum simdilik biseyimiz yok sükür ama tabi cilt yapısıyla da alakalı müsaitsen ne yapdanda catlıyor
Aselim Bnim bacakta göbekte kalçada kolda oldu kızlar 37+4 haftaligim çok kötü pskolojim bozuldu onlara bkmaktan
Dilekerdmr FeyzaaDirikBaysal 3,5 aylıkken başladım sürmeye şuan 17+1 im hem önlem hem bol su inşAllah çatlatmaz bakalım
Ayperi Ozlemr merhaba bende bu hafta siparis etmistim netten doa kozmatik tamamen katkisiz ben yaglarimi oradan aldim hep jojoba she butter kakao badem e vitamini hepsini karistirdim bi cam kaba daha kullanmadim ama hepsi kargo kapida odeme 58 tl tuttu
Bhr34 Saadetakgl bende kilolu değilim 17 haftada 55 kiloyum şuan.ama hamilelikten önce bacagımda kalçamda çatlaklarım vardı.o yüzden ödüm kopuyo 😂