BBussra Kızlarrr kaçıncı haftaya kadar prilam kullandınız?19. haftamdayım bıraktığım günler çok zorlanıyorum.😕
1prensannesiiiii BBussra 28 deyim üç gün önce bırakim bakim nasıl olmuş dedim bulantı durumum ölüyordum geri başladım😒
Asfdg BBussra 20 haftalık olcam ilk haftalar 3 içiyordum sonra 2 ye düşürdüm şuan 1 içiyorum aniden bırakınca çok fena oluyorum
Hasretkurt BBussra 38+1 deyim hala kullanıyor 2 gün bıraktım artık bulanmaz belki dedim baktım bulantım devam ediyor geri başladım ne yazıkki doğuma kadar gidicek sanırım😧🫤
AsyAyse BBussra bende 23+6 dayım.bulantidan öluyorum. İcmedigimde perişanım. İlaç en azından kusmami engelliyo.
Asfdg BBussra hayır doktor çok bulantın olursa 4 e kadar içebilirsin dedi zaten büssürü ilaç içiyorum oyuzden kendim azalttım
Merve-boz22 Ben 6 ayda bıraktım ama öyle hemen değil ilk önce iki günde bir içtim sonra mide bulantım olduğu zamanlar içtim daha sonra geçti mide bulantılarım
AzraFarah BBussra 16.haftada ara ara kullanıyordum sanki, sonra gerek duymadım,şu an 26+4 olduk bulantım yok, son trimesterde de olmaz inşallah
arzumm59 5,5 aya kadar kesintisiz kullandım ve ona rağmen ilk 4 ay kustum bazen ara ara 1 tane almak zorunda kalabiliyorum doktorum içebilirsin hiç bir sorun olmaz dedi defalarca konuştum bu konuyu ama 6 aydan sonra toplasan 10 kere falan içmişimdir
637836mrv Bende 22.haftamdayım hala gece 1 tane içiyorum bıraktığım gbi kötü oluyorum doğuma kadar sürecek bu durum sanırım :)
Ebru_taze 12+5 teyim yatarken 2 tane içiyorum sabah yine az oluyor azaldı artık içmeyeyim bir gün dedim içim dışıma çıktı devam ediyorum
hulyabilgic 24.haftadayim en baştan günde uc tane iciyodum simdi bire düşürdüm arada unutup içmediğim oluyor.Ertesi gün kusma krizleri kaçınılmaz.Daha ne kadar sürecek merak ediyorum😑
Elifdamlayildiz Kullanmama rağmen ise yaramiyordu doz yukselltik az bişey işe yaradı ama gene bulaniyordu bende tamamen bıraktım biraktigim günden bu yana sık sık yiyorum şu anlık azalmış gibi görünüyor
Snmdgn BBussra 38+1 deyim hala kullanıyorum 1 gün bile bırakmaya cesaret edemedim doğuma kadar da devam ederim mecburen
Meerve-um Ben 32. Haftama gircem bırakamıyorum prilam içmediğim gün zehir oluyor bana korkuyorum doğumdan sonra da prilamsız yaşamicam diye 😄