Deletedmom_85 ah canım benim bu süreç ikinizi de yoracak belki ama sonu çok güzel olacak insaAllahhh 🧡 bence bu kadaaar çok dikkat etmek paranoyaklık seviyesine geliyor yani işte bıçakla kesmemek sebzeleri buharda pişirmek vs sonuçta hep derler eskiler çok sağlıklıydı diye hiç sanmıyorum ama buharda sebze pisirsinler yok elle doğrasınlar falan kimse bu kadar dikkat edemez bence yada ederse bile bi yerden sonra bıkkınlık gelir insan yapacağı şeyi de yapamaz…ama sağlıklı beslenmek bizim elimizde kankam biliyosun evet zor kolay değil yani ben hamilelikte yumurta yiye yiye yeteer diyorum artık ama mecburum yani her sbaah yiyorum en azından tiksinmedim buna da şükür bide nasıl doymuyosun aşkom ben onu anlamadım 😂 ben arada tabikii kaçamak yapıyorum hafta da 1,2 patates de kızartıyorum başka şeyler de ama mesela bi kahvaltım şöyle;1 yada 2 haşlanmış yumurta bazen domates,salatalık,peynir,cevizle tahin hem çok güzel gdiiyo hem doruyucu bide bi yerde demissin ya kuruyemis sevmiyorum diye ama tahinle yersen hem güzel oluyor hem ikiside sağlıklı sonra bal,kaymak yada bal tereyağı,zeytin bu şekilde kahvaltım ve aşırı doyuyorum yani bunların hepsini güzelce ekmekle yiyince bence sende doyarsın diğer öğünler daha kolay zaten yani tavuk,et,balık seviyorsan farklı alternatiflerle çeşit çeşit yapıp yiyebilirsin onlardan sıkıldığında mevsimi olan sebzeleri tüketirsin aralar da da meyve,kefir,süt tarzı ek gıdalar alırsan daha ne olsun…bu şekilde ramazana kadar devam edersin hem eşin de görür ki sende kendini iyi hissedersin eminim yani eğer ki sağlıklı beslenmeden sonra da olmazsa (insaAllah hemennnn olur) eşin de bir sey diyemez en önemlisi senin vicdanın da rahat olur ben elimden geleni yaptım dersin yani,ramazana çok az kaldı zaten 2 ay bile değil bence enn güzelini yapabilirsin ramazana kadar canım benim ben sana inanıyorum 💖 insaAllah bunlara da gerek kalmadan minik mucizeni Rabbim sana ikram eder güzelim Dualarım seninle 🌸💞🫂