Askmeleyi9999 Selam kizlar ben 6 haftalik hamileyim ve dun cocugun kalp atislarini duymaya gittim doktor 110 kalp atisinin oldugunu ve bunun az oldugunu da soyledi,bende cok rahatsizlandim bunu duyunca,aranizda boyle olan var mi ve ya normal mi?
Sevvl Askmeleyi9999 o haftalarda oluyor benımde ikiz birinin fazla hızlı çarpıntı şeklinde demıstı düzeldi
Akman1919 Askmeleyi9999 benimde 105 di sınırda bradikardi dedi 5 gün sonra gittimde 143 e yükselmişti bilmiyorum neden öle oldu hala korkuyorum
Gunicka Askmeleyi9999 inshAllah iyi olur bebeyin kalp atisi 6 ci haftatada belirleniyor inshAllah normaldir
Askmeleyi9999 Sevvl ne guzel masAllah,Rabbim hepsini korusun,sevindim boyle olmasina.İnsAllah bende de duzelir🙏🏻❤️
Askmeleyi9999 Akman1919 Akman1919 sizde kac haftalikti? Bende biraz rahatsizim acikcasi ama internetden okudugum kadariyla normal diyolar bilmem
Elaninannesii01 Askmeleyi9999 hiç korkma canım ben 8. Haftada anca duyabildim hatta daha yeni yeni başlıyor demişti doktor zamanla zaten olması gerektiği gibi olur
Askmeleyi9999 Elaninannesii01 İnsAllah her sey yoluna girer,ben birinci kez riskli hamilelik yasadim da simdi o gun bu gundur gozum korkmus,hep dua ediyorum.