Mahbuss hadi bakalım ayy ben burda heycanlandım yakın olsan sana gebelik testi getiridim 😂😂 ya orduluyu çok merak ediyorum hiç yok postlarda falan rastladınmı hiç
    Seherr evet canım konuştum oda 7 haftalık olmuş burda çok olumsuz yorumlar okuduğu için etkilenmiş biraz o yüzden uygulamayi silmiş eğer güzel ilerlerse yine eklerim dedi yarın kontrole kalp atışını duymaya gidecek bakalım bu ay uğurlu ay diyor benden sonra hamile kalan dolu belki sen ben şirin uğurlu gelir bizede 😊❤
      Mahbuss çok sevindim iyi olmasına 😇 inşallah sıra bizdedir :) ben bu ay senden umutluyum ikinci kez teyze olayım 😂😂
        9 gün sonra
        Seherr iyiyim canım sen nasılsın 😊 regl oldum dün bitti sen naptın
          Mahbuss bende iyim alçıyı çıkardılar rahatladım valla :) dün arkadaşımın mevlüdü vardı oraya gittim herkes tutturmuş bebek yok mu bebek yokmu diye iyce dellendim ben unutim diyorum ama illa bi yerden çıkıyo karşıma 🤗
            Seherr geçmiş olsun canım 😊 herkes öyle valla bende deli okuyorum.kac gün kaldı regle
              Seherr bence de canım bende aynı öyle her ay ümit ediyorum adet düzenim bozuldu bu yüzden
              2 ay sonra
              Mahbuss Bende oluyor.Akıntı çoğalıyor kramp vs oluyor.Normal sanırım
              Mahbuss iyim canım sen nasılsın hamilelik şimdilik iyi gidiyo sen naptın durumlar nasıl :)
                Seherr bende iyiyim canım şuan reglim 3. Günü. Ovulasyon testi aldım bugün geldi bitince onu demiycem bende inşallah bu ay olur. Kaç haftalık oldu bebiş 😊 inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim
                  Mahbuss 10 hafta oldum canım haftaya allah nasip ederse ikili teste giricem inşallah herşey yolunda gider inşallah dediğin gibi sağ salim alırım kucağıma allahım inşallah sanada bu ay nasip eder 😇 ovülasyon testi çok iyi bende kullanmıştım ondan ama kullanmayı bıraktığım ay hamile kalabildim o ay reglden 2 3 gün sonra hep düzenli ilişki yaşadım ama hiç kafama takmadım ve belirti aramadım kendimde gerçekten birtane bile belirtim olmadı direk test yaparak öğrendim sende hiç kafana takma bu ay :)
                    Seherr ben bu ay hiç kafama takmadim folik asitide bıraktım hatta aklıma gelmesin diye ama olmadı demek ki bişey atliyoruz o yüzden ovulasyon testini deneyim dedim bide oda olmazsa doktor yolu gözüktü çünkü 6 aydır sürekli sık ilişki oluyor ama olmadı
                      Mahbuss canım beni biliyosun bir senedir olmuyodu bizde hep sık ilişki yaşıyoduk ama demekki herşeyin bir vakti varmış.. biz de geçen ay tüp bebek için araştırma yapmaya başlamıştık ama şükürler olsun allah nasip etti ama bu ayda olmazsa mutlaka doktora görünün içiniz rahat olsun en azından
                        Seherr aynen canım Allahim herkese nasip etsin beklemek çok zor gerçekten
                          Mahbuss amiiiin canım sürekli aklımdasın bol bol dua ediyorum allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah 😇