Mahbuss ay hadi bakalım hayırlı haberler ver bize :) benim kafa çok karışık artık kafama takmak istemiyorum soğan kürünü deneyip sonra direkt doktora
    Seherr inşallah canım 😊 ovulasyon testini bırakman daha iyi olmuş çünkü strese giriyor insan yumurtladigini gördüğü halde tutmayınca oluruna bırak oda biraz zor ama yapacak bişey yok malesef.
    Mahbuss iyim canım sen nasılsın 😍 adet olmamışsındır inşallah ❤️
      Seherr bende iyiyim canım . Evet olmadım 3.gun oldu gecikeli ama test yapmaya korkuyorum ya adetten 3 gün önce yaptım negatif çıktı olsa çıkmaz mıydı
        Mahbuss çıkmayabiliyo canım benim düşükle sonuçlanan gebeliğimde adet günü erken gebelik testi yapmama rağmen çooook silik çıkmıştı düşün yani bazılarının kanda bile çıkmayabiliyomuş 1 gün daha bekleyip yap bence ovülasyon testlerinimi değerlendirdin
          Seherr yok canım hiç bişey yapmadım sadece soğan kürü ve keçiboynuzu kürü yaptım bu ay çarşambaya kadar bekliycem folik asitte bitmek üzere onu almaya gittiğimde testte alırım eğer adet olmazsam bana kalsa direk yapcam ama eşim acele etme diyor ondan habersiz de gidemiyorum biyere eczane hemen evimin yanında olsa yine giderim ama çok uzakta. Sende başladın mı kürlere
            Mahbuss başlamadım canım alçımın çıkmasını bekliyorum tek kolla iş yapmak zorluyo beni :( keçiboynuzunu nasıl yaptın onu benimde yapmam lazım eşim için
              Seherr anladım canım. 3 su bardağını tencereye koyup kaynattim kaynayınca içine 6 -7 tane keçiboynuzunu ortadan kırarak attım 5 dkda öyle kaynattim ondan sonra indirdim ocaktan ağzını kapattım 20 dk demlenmeye bıraktım yani içindeki keçiboynuzunu hemen çıkaramadım 20 dk sonra iliyinca icirdim sabah ve akşam aç karnına günlük taze olarak yaptım bu ölçüden de zaten 2 su bardağı çıkıyor
                Mahbuss çok teşekkür ederim canım :) içime hamileymişsin gibi doğuyo inşallah mutlu haberi alırısn ❤️
                  Seherr inşallah tatlım 😘 Allah isteyen herkese versin❤ valla içim içime sığmıyor bian önce varsa öğreneyim istiyorum ama biraz daha beklemem lazım sonra sonu yine hüsran olmasın
                    Mahbuss hadi bakalım ayy ben burda heycanlandım yakın olsan sana gebelik testi getiridim 😂😂 ya orduluyu çok merak ediyorum hiç yok postlarda falan rastladınmı hiç
                      Seherr evet canım konuştum oda 7 haftalık olmuş burda çok olumsuz yorumlar okuduğu için etkilenmiş biraz o yüzden uygulamayi silmiş eğer güzel ilerlerse yine eklerim dedi yarın kontrole kalp atışını duymaya gidecek bakalım bu ay uğurlu ay diyor benden sonra hamile kalan dolu belki sen ben şirin uğurlu gelir bizede 😊❤
                        Mahbuss çok sevindim iyi olmasına 😇 inşallah sıra bizdedir :) ben bu ay senden umutluyum ikinci kez teyze olayım 😂😂
                          9 gün sonra
                          Seherr iyiyim canım sen nasılsın 😊 regl oldum dün bitti sen naptın
                            Mahbuss bende iyim alçıyı çıkardılar rahatladım valla :) dün arkadaşımın mevlüdü vardı oraya gittim herkes tutturmuş bebek yok mu bebek yokmu diye iyce dellendim ben unutim diyorum ama illa bi yerden çıkıyo karşıma 🤗