Deletedmom429

Siriiiin bende Çarşambayi bekliyorum 5 gün var 😊 şuan bende göğüs bel karın ağrısı var hemde çok kötü şekilde valla ben bunları adet zamanı da yaşıyordum ama bunlar biraz daha erken başladı inşallah iyi haberler alırız
Mahbuss benimde kasiklarim bu ay hic agrimadi bu aksam kasigim agrio yaa sol taraf pzr gnu adet gunum bgn adet olcakmis gbi his olurya oda basladi arada oluo 😦
    Hiraahmet inşallah canım öyle olduğunda degerlendirdim ben ama bu ay yumurtlama döneminde sık ilişki yaptık bı kaç yerde okudum sık ilişki yazmışlar denedik bakalım inşallah güzel haberler alırız hepimizde 😊
    Deletedmom429 benimde hiç ağrımadi ya demekki herkeste olmuyor 😁 aniden bı hareket yapıyorum aha kasığım mi ağrıyor diyorum o kadar delirdim hahaha 😁😁 ama herkeste aynı belirtiler olmaz
      Mahbuss ne bileyim bide afedersn tuvalte gttgmde oldu bi girdi soldan soldan noluo dedim gece yattgmdafa usumeler oluo ama adet olcak hissi oluo karnimda onyuzden hamillgi beklemiom yaa cnki regl olrsa uzulcm bliorm bgn sdce bi ovulayn testrpdn kalmisti dedim bi ypiym dort gbi yaptim iknvi cgzi belirgn bi pembe renk ckti onafa anlam veremedim regl bir gn kalms snrda ondada hamilek ckio diolrya o aklma geldi smrda yok bee dedim olsa kirmzi ckrdi pembe olmz dedim bthcg testide almadim reglmi bekleym en iyisi😐
        Deletedmom429
        Aynen canım bekle en iyisi ben geçen ay 8 gün geciktim sonra adet oldum bunda eğer geçerse 9 10 gün beklemek istiyorum sonra hayal kırıklığı oluyor insan daha çok üzülüyor. Biz bide çocuk düşündükten sonra adetlerim düzensizlesti seninde öyle oldu mu
          Mahbuss yok yaa hep gununde oluyorum maşallah sdce 28gnde bir oluodum 26oluo bazen gecen ay 26.gnde oldm mesela bugbde 26.gun olmadim bakalim pzr olcakmiyim ama soyle sylr goruorm goguslrmde damarlr cok belirgnlsti dolgunlasti ve karin bolgemdede damarlari yesil yesil mavi mavi goruorum her yermde belirglnsti sdce oralarda dhl bacaklar kollarimda goruorm 😧
          Deletedmom429 inşallah öyledir bu sefer adet düzensizlesince onu kafaya takıyor insan bende normalde 28 günde bir oluyorum
          Seherr

Siriiiin

Deletedmom429
          Sanırım bende adet olucam. Bugün ilişkiden sonra küçük kırmızıya yakın akıntı geldi karnımda ağrıyor geçen ayda böyle oldu ama adet günümde olmuştu sonra 8 gün sonra adet oldum bu sefer erken oldu 😔 bu ayda tutmadı
            Ve bu ayda kırmızı kartla sonlandı hemde 3 gün önce oldu 25. Gündü bugün
            Mahbuss başla şimdiden denemelere hayırlısıyla sanada bi evlat nasip olsun inşallah
              BeyzZaA amin canım ama bugün adet oldum bittikten sonra inşallah
                Seherr benim yarin regli gunum bakalim nolcek netim yokta esim isten glnce ondn baglaniom kizlar yeni goruorm mesjlrnzi bnde olcam snki regl hissediyorum😐
                Mahbuss sanirim bende yarin olacegimmm kizlaaaarrr asiri hissediyorum ama bi yandnda tuvlte gttgmde korkuyorm kan gelck die ne degisik bsyms bu isler yaa insn hic korkarmi adet olcm die biz kadinlrn isi ne kdr zor ya 😢😢