Sedayasarkilic Kizimveoglumm ooo maşallah sağlıklı sıhhatli sorunsuz tamamına ersin inşallah hayirlisiyla bizde 14+3 üz daha cinsiyetimizi bilmiyoruz
Kizimveoglumm Sedayasarkilic hayırlısı tabi herşeyin kızdır bu sene kız senesi diyorlar ama sağlıklı olsunlarda cinsiyet fark etmiyor erkekde evlat kızda 😊😊melek onlar melek
aynurakkus Sedayasarkilic uzaktakiler için ve bazı istisnai durumlarda gerçekten sevilen ama unutulup bilinmeyen biyer 😇
aynurakkus Sedayasarkilic 23+2 yiz bugün kız bekliyoruz inşallah 😄 elazığda medicale kontrole gidiyorum doktorumdan çok memnunum ama memlekette doğum yapcam Mehmet Nalbant 👍 nasip olursa 😇
DonatAysegul Sedayasarkilic merhaba Can'ım bende Tokat Niksar'lıyım ama İstanbul'da yaşıyorum doğma büyüme 😊
Partk Merhaba kızlar bende tokat turhal 😊 5 artı 2 günlüğüz doktor arayısundayım medical park kesinlikle düşünmyorum çünkü çok kalabalık ünv dede prof asker beyi duydum nasıl bilgisi olan va rmı
ElizBeray ZeynepKara Sultangazi’de oturuyordunuz galiba. Bazı yazılarınızdan hatırladım😊😊 bende tokatlıyım Sultangazide oturuyorum ama.😊