boymomyz Yesmkubra yok canım aksine faydalı ☺️ Annemde vurulmuş erken doğum riski için vuruyorlar zaten yoksa küvezde kalmak zorunda kalır ciğerleri gelişsin kendi nefes alsın diye yapıyorlar bebekler gayet sağlıklı 🌸
boymomyz mutluebeveyn Merak etme canım 3 ay önce arkadaşım yaşadı eminim yani 2 kez vuruldu ağrısı vardı erken gelir diye oldu bebek oynamamış dedim git diye yok iğneden oynamıyor demişti. 23-25 arasıda hareket etmediği oluyormuş Allahtan bu bilgileri biliyorum bebeğim büyüsün korkmuycam 😅
mutluebeveyn boymomyz evet canım ben de iki doz oldum benimki de tek tük oynuyor insanı telaşlandırıyor bugün üçüncü gün iğneyi olalı bakalım inşallah sık duyarım hareketlerini 🙏
mutluebeveyn gbdl2023 tamam canım korku oluyor ya normal hareketliyken birden tek tük duyunca bir şey oldu sanıyorum ama yan etkisi uzun sürdüğü için demek ki inşallah duyarım ben de 🙏
gbdl2023 mutluebeveyn bende çok korkmuştum yılbaşı zamanıydı haftam berbat geçmişti doktor da söylememişti hareket yavaşlar diye aklım çıkmıştı ama dizeldi çok şükür
boymomyz mutluebeveyn İnşallah zamanında gelir bebişin canım 🥰 Erken gelsede sıkıntısı olmaz en azından iğne ile kendi kendine nefes alabilir 😍
Ikicocukannesi32 mutluebeveyn canım ciğer Geliştirici yan etki olarak sadece bebek haraketinde azlik görünüyor 1 hafta sonra düzeliyor
Azra41 mutluebeveyn kaç haftaliksiniz ? Bilmiyorum ama çikolata yiyip sola yatın parmaklarınızla dokunuzlar yapın karnınıza hareket ediyorsa hiç bir sıkıntı yoktur .. sonuçta ediyor hareket bebek kendisini doğuma hazırliyor olabilir 🥰
mutluebeveyn Azra41 35+3 olduk canım bugün Yok dün ve öncek gün denedim o şekilde hareket etmedi hiç o iğnelerden kaynaklı cidden ama bugün daha iyi etkisi geçiyor ilacın herhalde 😊
Azra41 mutluebeveyn kız yok olur mu iğnelerden sana öyle geliyordur iğneler sıkıntılı olsa vurdurur mu göz göre göre doktorun sana .. o haftalarda da durgun olmalari normal doğuma hazırlıyorlar kendilerini
6734-99 Benim de ikiz doktorum verdi oldum iğneyi haraketler bi anda azaldı Şuan üstünden 1 hafta geçti iğneden önceki haraketler yok ama artık 31 haftalık oldu doğum yaklaştıkça azalıyor zaten
kitapkurdu mutluebeveyn büyük ihtimalle artık doğuma hazırlanıyor. Ciğer geliştirici yapılmış hiç korkma. Benim oğlum küvöze girmedi çok şükür. Doğdu doğacak diyene lkadar 37 olur
kitapkurdu mutluebeveyn galiba doğuma kadar öyle devam etmişti. Çünkü ikidenir kontrol edip sayıyordum kaç kere hareket etti diye