Allahvargamyok [silindi] ben ipek isminide çok seviyorum Çok naif ve kibar bi isim bende tercihler arasında sundum eşime ama o istemeyince koymadım 🌸
Allahvargamyok ozlmm123 isimler karakteri yansitirmis nasıl bi bebek sakinmi hareketlimi 🌸 mitra ilk defa duyuyorum anlamı nedir acaba 😊
ozlmm123 Allahvargamyok sare saf ve temiz denek ve bence aşırı hareketli değil tabiki akıllandı artık dur deyince duruyor bunun da etkisi var birde doğuda görevdeyiz hic kimseyi göremiyor çocuk yok etrafta ona rağmen gayet uysal bir bebek mihra hoşgörülü iyiliksever demek
Allahvargamyok mahirarifmomy teşekkür ederim Allah razı olsun ilk başta zümra düşündük ama çok sevdiğim bi hocamız koymasanız iyi olur dedi vazgeçtik 😊
Allahvargamyok nur34_ iki tarafında gönlünün olması çok iyi bebeğin isminin anne babanın icine sinmesi lazım 😊
sevdenuur Allahvargamyok tam kesin degil ama kiza benziyor dedi doktor eger kizda bizde zeynep sare istiyoruz sare ismi cok guzel bence
Allahvargamyok sevdenuur zeynep kız kardeşimin ismi olduğu için koyamadik bizde seviyoruz o ismi hoş bi isim 😊🌸
nur34_ Allahvargamyok ben arya olmasini cok istedim begenmedi babamiz vazgectik isim arayisindayz henuz
Allahvargamyok nur34_ bizimkide bi çoğunu beğenmedi hatta bi kaçtanesine insanlar o isimleri evcil hayvanlarına veriyor dedi 😄😄 en son bu isimde karar kıldık 😊
Gizzgzz Ben de duru isminin yanına Bi isim istiyorum ıtır mihra lina alin kafam çorba gibi duru kesin eşim koydu ama ben daha bulamadım git gide daha da kafam karışıyor
GamzeMeryemm58 Allahvargamyok bence çok güzel bir isim ama yanına bir isim daha ihtiyacı var gibi kuzum ya
Allahvargamyok GamzeMeryemm58 eşimin ismi çift isim olduğu için memnun değil bu durumdan tek isim olsun dedi bende kıramadım