Allahvargamyok Kızlar Sare ismi nasıl sizce eşimde bende tek isim taraftarıyız sizler tek isimmi cift isimmi koyacaksınız 😊🌸
Alpserrab Allahvargamyok eşim afra koydu tek isim bekliyoruz sağ salim gelmesini kızımızın ☺️ oğlumun da tek ismi var
MaviK Allahvargamyok güzel canım ismiyle yaşasın 🥰 ben ilk kızıma da iki isim koydum bu bebişede inşallah iki isim düşünüyoruz ama cinsiyet belli değil daha ☺️
Summerwine Allahvargamyok biz de tek Umay koyduk.İki isim istiyordum sonra vazgeçtik😍sizinkinin ismi de çok güzel
Denizahsen Allahvargamyok iki isim 🥰 ama tek isim taraftarıyım eşimden dolayı iki isim koyacağız. Sade ismi de çok güzel sağlıkla gelir inşallah
adensema Allahvargamyok çok güzel ismi ❤️ biz de Aden Sema koyacağız, eşimin pek hoşuna gitmiyormuş ama olsun artık yapıcak bir şey yok, ikinci de isim hakları ben de dedi 😂🙈
ilknursarenacar Allahvargamyok kızımın adı İlknur Sare çok severek koydum tek isimden yanaydim ama eşim illa İlknur da olsun dediği için öyle oldu
ozlmm123 Allahvargamyok 21 aylik kızım var ismi sare blz memnunuz s8mdi 2. kızım geliyor mitra düşünüyorum ama kafan çok allak bullak
Allahvargamyok ozlmm123 isimler karakteri yansitirmis nasıl bi bebek sakinmi hareketlimi 🌸 mitra ilk defa duyuyorum anlamı nedir acaba 😊
mahirarifmomy Allahvargamyok Çok sevdiğim iki arap arkadaşımın ismi. Hoş bir tınısı var Sare isminin bence. Hayırlı olsun 💐
Allahvargamyok mahirarifmomy teşekkür ederim Allah razı olsun ilk başta zümra düşündük ama çok sevdiğim bi hocamız koymasanız iyi olur dedi vazgeçtik 😊
Tugce0526 Allahvargamyok biz eşimle isim konusunda anlaşamadığımızdan iki isim koyuyoruz birini o birini ben 😂😂 ilk oğlum oldu Ediz Arel koyduk şimdi kız bekliyoruz Umay Lena koyacağız 😂