Kbrmrt sarya21 Canım ben deli gibi temizlik yaptım. 180 m2 evde el değmedik yer bırakmadım. Keşke diyorum kendimi bu kadar yormasaydım. Ne gerek vardı doğumdan önce. Hiç kafanı takma. İçinde yaşam olan ev dağınık evdir ❤️
SevgiIbrahim TBBeYzaBT hahahah hastayim hastaa 😂 heycandan ruh hastasii oldum sormaa. Bide annem babam kardesim dedem nenem geliyolar birazdan hollandadan cift heycannn😍 off diyorummmm.
Gozdeeee Ben yarın doğuma gidiyorum 39+4 günlüğüz uzun zamandır bebeğim kanala girmiş durumda çatımda müsait ama nedense sancı da yok açılmada dün yine çatı muayenesi oldum açıklık yok kilosu 4 ü geçecek 40 hafta olduğunda o yüzden suni sancı ile doğum denemek istedim açılma olmazda sezaryana geçilecek herkesin duaları bizimle olsun 🙏hepinize hayırlı doğumlar nasip olsun inş
Gozdeeee [bilinmeyen] evet cnm pazartesi sabah yatışım gerçekleşti suni sancı verildi sancı başladı ama açılmam olmadı saat 12 ye kadar sürekli alttan muayene edildim ve canımın acısına artık dayanamadım ve spinal sezaryana karar verdik 12.55 te kızım dünyaya geldi hayatımında yaşadığım en güzel şey bu oldu 🙏herkese sağlıkla kucağını bebeğini almayı nasip etsin
Gozdeeee [bilinmeyen] kesinlikle keşke dedim direk sezaryana girseydim hemen kalkındım bebeğimle vakit geçirdim şükür ağrım yok 🙏 o kadar acı çekmeye gerek yokmuş diyorum