Kbrmrt mhtp18 Bugün çatı muayesi oldum. Çatım normal ama bebeğin kafası 38 haftayla uyumlu. 2 haftaya kadar kendiliğinden doğmazsa sezeryan olursun dedi benim doktor :( Sende durumlar nasıl?
mhtp18 Kbrmrt ben yarın gideceğim doktora gecen hafta gıttıgım de catı muayenesi ile ilgili bısey demedi bakalım ne diyecek yarın.. Gecen hafta iyiydi haftasıyla uyumluydu kilosu boyu cok şükür 🙏 fakat neden doktorunuz 2 hafta da dogmazsa sezeryan dedi suni sancı önermedi mi
mhtp18 Happyanne bizim de son 22 aminnnn ınsallah tüm anne adayları ve içinde de bizler saglıkla kavusalım 🙏
Kbrmrt mhtp18 Bebek hep iriydi. Kafasıda hep ölçümlerde haftasından büyük çıkıyordu zaten. Şimdi kilosu iyi ama hala kafası bir hafta önde. Bende tam emin değilim doktoru dinleme konusunda. Ama 2 hafta sonra kafası daha da büyürse kanaldan geçemez hatta kafasını kanala hiç sokamaz dedi 😨
mhtp18 Kbrmrt evet haklısın kararsız olmakta ama doktorumuza da güvenmek zorundayız istersen normal dogumu cok ıstedıgını belirt belki daha farklı bir yol izler..
TBBeYzaBT Aramız da ilk kasım annesi kim olucak acaba merak la bekliyorum, saglıkla gelsin bebişlerimiz 🙏 sıra bizde kızlar, ilk kimin hikayesini okumak nasip olcak acaba :)
SevgiIbrahim TBBeYzaBT Allah nasip ederse bende adaylardan biriyim. Yarin 13:00 sezeryana alincam insAllah😍😍😍
TBBeYzaBT SevgiIbrahim ayy allahım sag sag saglim kavuştursn senin adına çok sevindim rabbim inşalah bize de gösterir bebişlerimizi kucagımıza aldıgımız günleri, ayy vala ben heycandan ölürdüm heralde senin yerinde olsam, :) bi düşündüm de, aman yarebbimm 😁
SevgiIbrahim TBBeYzaBT hahahah hastayim hastaa 😂 heycandan ruh hastasii oldum sormaa. Bide annem babam kardesim dedem nenem geliyolar birazdan hollandadan cift heycannn😍 off diyorummmm.