Reyhan123 mhtp18 Benimde son 24 gün inşallah :) sol bacağım kilit hiç açılmıyor çok ağırıyor. Stres heyecan herşey var :)
mhtp18 Melekbebek cok gecmis olsun catlak olusuyor olabilir aşırı yaglı tuketmekten olabilir bir de Allah korusun alerjik reaksiyon olabilir bi doktorunuza gidin benım genelde duyduklarım bu yönde
Mervecicekalp Babydr benimde son 5 ama tık yok :) doktorda hiç bişey demiyo snki hiç doğurmucamda içimde kalcak gibi :) sana bişey diyomu doktorun canım
Yesimalmila Aysehatun bende bilmiyorum ki napicagimi sancim yok suyum da gelmedi sanırım biraz daha bekliycem. ama cok kararsizim
Sehererkull Son 24 gecmiyo gunler ve hep uyuyorum 2saat once kalktim gene yaticam gunduz hep ayni niyr bole oldum anlamadim
Maviss Yesimalmila ya iki gün içinde ya bir kaç saat içinde ya. 78 saat içinde yada iki hafta si var bekleevde iyicesancin gelsin
Yesimalmila Maviss sanci arada yokluyor kalkip yürüyüş yapinca iyi geliyor geciyor bakalım artık ne zaman gelecek bizim kız 😊
nazozenn Melekbebek aynı durumdayım sanırım çıldırabilirim... bende tahlil yaptı doktor, gebelik kolestazı çıktı. 😩 ilaç başladık ama durmuyor geceleri deliriyorum 😩
Melekbebek nazozenn aynen cnm özellikle geceleri daha da bi delirtiyor ve artıyor kaşıntı ne yapacağımı sasirdim
Fulyax Kasım sonu 🙄 son 30 gün yani valla bellim ağrıyor fenaa şuandada 2 gündürde varr Anlamadim 35+4 ama 😪 bilemedim
Busranurasikk sefikaDeveci maşallah az kalmış 😍 Benim son 25 fakat 3 cm açılmam vardı Cuma günü şuan da sancım var devam ederse sabah hastaneye gideceğim z🙈
Bulutalazinannesi Busranurasikk canım bende senle aynı durumdayım. Açılmam yok ama Bebek kanala girmiş rahim de yumuşamış. Bende heran doğurabilirim, yanlış anlamazsan bebeşinin kilo durumu nasıl acaba.