mhtp18 Handearsy ultrasanda artı ve eksi yönde yanılma payı olabiliyor ama hakkınızda hayırlısı olsun doktorunuza guvenmek zorundayız saglıkla atlatın ınsallah 🙏
deletedmom321 Ecrindemet benim de aynı :) 25 kalmış bakalım tutacak mı? Şu an ben uyuyamıyorum uykudan uyandım bebiş de hıçkırıyor :)
Bulutalazinannesi deletedmom321 canım hareketleri ne durumda yani böyle genellikle kayıyor mu yoksa sert tekmelerini hissediyor musun
Esmerveee Son 27 ama sezeryan planlandığı için son 15 20 olabilir inşallah saglıkla kolayca alırız kuzucuklarımızı kucağımıza hepimiz de 🤗
Yesimalmila mhtp18 son 9 az önce nişan im geldi panik halindeyim doğum ne zaman olur sancim yok heyecandan uyuyamıyorum tuhaf duygular içerisindeyim 😊
mhtp18 Yesimalmila ay hadi hayırlısı diyelim o zaman 😊 ınsallah kolay gecer her sey yalnız Nisan gelince doktora haber vermek veya hastaneye gitmek gerekli mı cogu doktor bunu istiyor ama siz napacaksınız
Aysehatun Yesimalmila ayy hadi hayirlisi canim simdi sanci mi bekleyeceksin yoksa hastaneye mi gideceksin hangisini yapmak gerek
Maviss Yesimalmila ya iki gün içinde ya bir kaç saat içinde ya. 78 saat içinde yada iki hafta si var bekleevde iyicesancin gelsin
deletedmom321 mhtp18 bizde, ben değil de bebiş zor alıştı. Hıçkırınca tekmeliyor huysuzlanıyordu :) şimdi sakin sakin hıçkırıyor.
Seyma18 mhtp18 son 24💙 valla heyecan, mutluluk biraz da korku var 😳 Bide ağrılarla uğraşıyoruz ne olsun 😀
Neroizm mhtp18 son 34 diyorlar ama daha erken geleceginden emin gibiyim o yuzden Aralik annesi olmayacagimdan da eminim. Yoruldum hissettigim tek sey bu. Dogduktan sonra bir de bebegimle ilgilenecek enerjim kalacak mi artik bilemiyorum.
Yesimalmila Aysehatun bende bilmiyorum ki napicagimi sancim yok suyum da gelmedi sanırım biraz daha bekliycem. ama cok kararsizim
Melekbebek mhtp18 son 23 günumuz kaldı ama kasintidan delirmek üzereyim tüm vücudum deli gibi kaşınıyor sizce nedendir
mhtp18 Melekbebek cok gecmis olsun catlak olusuyor olabilir aşırı yaglı tuketmekten olabilir bir de Allah korusun alerjik reaksiyon olabilir bi doktorunuza gidin benım genelde duyduklarım bu yönde
nazozenn Melekbebek aynı durumdayım sanırım çıldırabilirim... bende tahlil yaptı doktor, gebelik kolestazı çıktı. 😩 ilaç başladık ama durmuyor geceleri deliriyorum 😩