Mutlubirkalp Mavi20 Başkent’te yapacağız inş 37. Haftada mecburi sezeryan olacağı için Mustafa hoca başkenti öneriyor
Mavi20 Mutlubirkalp maşallah size kaçıncı haftadasınız 😇 ay benimde mecburi sezeryan 37. De mi alır acaba beni de 🤔 erken değil mi 37? Evet Mustafa hoca Başkent öneriyor ama oranın işlemleri bize her seferinde sorun çıkardı birde özel sağlık sigortasından dolayı medicana tercih edeceğiz maddi manevi daha kolay olacak bize.
Mutlubirkalp Mavi20 biz 34+5 iz bizim özel sağlık sigortası da medıcana da daha kolay hiç para ödemeden Doğum yapabiliriz fakat 37 daha erken bir hafta olduğu içim ve dr sürekli başkent dediği için teklif etmedim ayrıca başkentin yenidoğan bölümü sıkıntı olması durumunda daha iyiymiş inş gerek kalmaz da ☺️
Mavi20 Mutlubirkalp amin inşallah gerek duyulmaz sağlıkla çıkarsınız 🤗 ben medicana istiyorum bi kaç kez tektik için başkente gönderdi çok sıkıntı yaşadım. Öncesi medicanaya gidiyordum sorun yaşamadım. Hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler de inşallah mutlu mesut ayrılır hastanelerden 😇
Melisa07 Esracim canım ben çok korktum acaba kendimi çabuk toparlar mıyım diye . Ama çok şükür 2. Gün ayaktaydım 3. Gün çok daha iyiydim. Sezaryen olup iyileşmek isteyen yürüyecek , yatmayacak tek püf nokta bu. Eğilip kalkmıyorum ağır kaldırmıyorum.
Esracim Melisa07 çok teşekkür ederim tatlım. Ya doktor perşembe günü büyük ihtimal sezeryan gününu söyleyecek ama korkuyorum ne bilim 🙁 bebek normal doğuma uygun pozisyonda ama kilolu olduğu için riske atmayalim dedi bana
Melisa07 Canparcam ya işte elektriklide de sanki az çekiyor gibi . Ya da normali bu benim beklentim yüksek 😂😂
Melisa07 Mutlubirkalp canım valla benim kalkanlar hediye geldi ablamdan. İstersen insta adını yaz fotosunu çeker atarım sana
Emali Melisa07 ne kadar süre önce lansion du sanırım (göğüs çatlamasını engelleyen krem ) kullanmaya başladınız🙄
Melisa07 Emali evet canım göğüs uçlarına iyi geliyor ben 1 hafta önce kullanmaya başladım. Sakın es geçme al kullan. Lansinoh sürüp göğüs kalkanlarımı taktım atlet ya da düşürme temas ettirmedim
Melisa07 Minikpanda gerçekten öyle de oldu girdim çıktım😅 Ruh haliyle alakalı siz ne kadar rahat olursanız doğumunuz da o kadar kolay olur
Melisa07 Annesininumudu canım işe yaradıysa post ne mutlu bana . Merak ettiğin bişey varsa açıkça sor ben bütün gerçekliğiyle cevaplrım
FatmaEren Melisa07 merhaba tatlım post o kadar yararlı oldu ki bi an önce bende bebegimi doğurmak istedim 🤣🤣 çevreden duydugum kadarıyla çevrenin lafı ilk zamanlar çocuğa bakmak alışmak çok zor diyorlar öylemi?? Benim de ilk gebeligim en büyük korkum doğum daha sonra acaba nasıl bakarım minigime düşüncesi