Melisa07 Ayysenurhfa ben ameliyathanedeyken bebeğimi benden önce çıkardılar babayla buluşmasını göremedim ama genel tavrı şöyle ki inanılmaz üstüne titriyo. Eşim 40 ben 30 yaşındayız, ilk bebeğimiz . Bu yüzden herkes hemen adapte oldu . Bir sıkıntımız yok çok şükür
Melisa07 Aysegularas antalyadayım arkadaşım . Antalya Anadolu hastanesi Erhan Muluk bey yaptı doğumu. Cerrahi müdahalesi olağanüstü . Benim şuan sezaryen kesiğim karnımın altında değil mesela . İç çamaşırımı indirmediğim sürece kimsenin göremeyeceği yerde tam vajinanın üstünde. Doktorumdan Allah razı olsun
Melisa07 Btlll teşekkür ederim bio oil kullandım 33. Haftada karnımın altında çatlak olmaya başladı. 6 tane oldu
Mervecemaltalha Melisa07 Maşaallah Allah hayırlı etsin bebeğinizi geçmiş olsun size de Yazdıklarınızı uygulamaya çalışıcam inşaallah Allah razı olsun 💕💕
Esracim Melisa07 tatlım birşey daha soracağım da sezeryanla kaç gün sonra toparlandin bir de eğilmek agir kaldırmak yasak mı
Melisa07 Esracim canım ben çok korktum acaba kendimi çabuk toparlar mıyım diye . Ama çok şükür 2. Gün ayaktaydım 3. Gün çok daha iyiydim. Sezaryen olup iyileşmek isteyen yürüyecek , yatmayacak tek püf nokta bu. Eğilip kalkmıyorum ağır kaldırmıyorum.
Canparcam Melisa07 manuel alma bence parana yazık çünkü kim aldıysa bi işe yaramıyor diyor üstelik çok acıtıyormus bende var manuel ama bende elektrikli bakıyorum
Melisa07 Canparcam ya işte elektriklide de sanki az çekiyor gibi . Ya da normali bu benim beklentim yüksek 😂😂
Miss Melisa07 maşallah canım gözün aydın çok yararlı olmuş gerçekten sağlıkla güle güle büyüt bebegini🙏
Canisi44 Melisa07 allah analı babalı büyütsün kaç kilo doğdu bebişin ve normal sezeryan haftan kaçıncı haftanda alınacaktı
Mutlubirkalp Melisa07 bende sizin gibi silverette ye kafayı taktım ama sizin yorumunuzdan ve ebebekteki yorumlardan sonra avent almaya karar verdim ama bunlards model farklılığı var sanırım sizinki hangisi ve ne kadara aldınız ona göre almak istiyorum teşekkürler ☺️ Bende 37. Haftamda mecburi sezeryan olacağım çok faydalı bir post olmuş Rabbim evladınızla güzel ömürler nasip etsin inş ☺️
Melisa07 Mutlubirkalp canım valla benim kalkanlar hediye geldi ablamdan. İstersen insta adını yaz fotosunu çeker atarım sana
Minikpanda rodin123 dimi okadar guzel rahatlatici anlatmişki sadece yatmiş dogmuş kucaklamiş gelmiş agri aci 0 miş gibi insan dogurdukca dogurasi gelecek saolsun herkesi rahatlatmis
Melisa07 Minikpanda gerçekten öyle de oldu girdim çıktım😅 Ruh haliyle alakalı siz ne kadar rahat olursanız doğumunuz da o kadar kolay olur
Annesininumudu Melisa07 çok güzel anlatmışsınız dediğiniz gibi her kafadan ses çıkiyo onu öyle yapma bunu böyle yapma diye sizin anlattıklarınız yetti bana iyi bi tecrübe oldu aydınlattı aklım da ki sorular gitti
Melisa07 Annesininumudu canım işe yaradıysa post ne mutlu bana . Merak ettiğin bişey varsa açıkça sor ben bütün gerçekliğiyle cevaplrım
Mutlubirkalp Mavi20 doktorunuz Mustafa hocaydı değil mi ☺️Dr a söyleyeyim şöyle yapsın mı diyor Mustafa hoca çok güzel cevap verir Emin’im dr la konuşup aslında yanlarında çok misafir kabul etmeyin dedirtebilirsin ben Doğumdan sonra odada özellikle bebeği öpmeyin demesini isteyeceğim ne tepki verir bilemem de☺️
Mavi20 Mutlubirkalp bende Mustafa hocanın orda gömeceğinden Emin’im 😂 adama böyle şeyler söylemek istemiyorum ya ama bi yanımda durma söyle diyor 🤭 siz hangi hastane de düşünüyorsunuz doğumu? Ben bebeği öpmeyin diye bi yazı hazırlamak istiyorum kinayeli 😈
Mutlubirkalp Mavi20 Başkent’te yapacağız inş 37. Haftada mecburi sezeryan olacağı için Mustafa hoca başkenti öneriyor