Ayb Melisa07 evet aynı hemen hemen tecrübeleriniz ben de gümüş kapakta çok kararsızdım ama bebek doğru emerse hiç ihtiyaç olmuyor
Melisa07 3cocukannesi19 özelde yaptım . Teoman çalar mısınız dedim sağolsunlar açtılar. Sevdim seni bir kere çalarken geldi bebeğim
mucizemizibekliyoruzz Melisa07 sizce göğüs kalkanlarını doğumdan önce alalım mı? Gerekirse ihtiyaç dahilinde mi alalım?
Melisa07 mucizemizibekliyoruzz kesinlikle alın arkadaşlar ihtiyaç dahili dediğiniz anı söyliim size meme uçlarınız çatladığında ihtiyaç duyacaksınız o saatten sonra bi de iyileşmeyi bekleyeceksiniz her emzirme bir eziyet olacak
SevgiIbrahim Melisa07 ben baslarda cok cektim bendede cok miktarda tas ve camur var safrada tas bobrekte camur. Ama illaki ameliyat gerekiyor demi.. mesela yumurta peynir fln yiyemiyorum rahatsiz ediyor. Cok sukur elimdeki illaclar hafiflettide yoksa 7 ay i zor doldurcaktimm dogum icin 😞.
Melisa07 SevgiIbrahim canım ameliyat şart dedi dr bana ve üç doktora göründüm üçü de aynı şeyi söyledi.
SevgiIbrahim Melisa07 aaa gebelik kolestazi nedir diye baktim bikac haftadirr bende var o kasintilarr tuhaff tuhaff haller izlerr karnimda.. safradan bobrekten gelen bisemi tastan camurdan🤔🤔??
Melisa07 SevgiIbrahim safradan kaynaklı . Safra asidi tuzlarının deri altında toplanmasından kaynaklı kaşıntı oluyor. Ursactive isimli bir ilaç kullandım biraz rahatlattı yoksa erken Doğum olacaktı
Mavi20 deletedmom6295 yok 2. Torun da görümcem sağlıkçı ukalalık yapmaya geliyor kendisi biraz öyledir şimdiden doktora söylicem şöyle yapsın diyor 🤭 kaynanamda gösteriş yapacak takılar hediyeleri falan 🤦♀️
Nursen21 Melisa07 Rabbim analı babalı büyütsün inşallah Çok güzeldi ve bence çokta faydalı bilgiler vardı Kazasız belasız hayırlısıyla darısı ben ve benim gibi bekleyenlerin başına olsun inşallah 😊
Melisa07 Nursen21 amin arkadaşım inşallah burda çok dehşet şeyler okudum ama alakasız bir Doğum gerçekleştirdim mutluyum siz de rahat olun
Maviii Melisa07 bu arada çok faydalı bir post olmuş, Teşekkür ediyorum. özel hastanede mi yoksa devlet hastanesinde mi doğum yaptınız?
eCeCik Mavi20 benim görümcem doktor 1 kere bile doktora şunu söylicem hemşirelere şöyle yapıcam demedi ne ukalaymış sinir eder insanı😒
Mutlubirkalp Mavi20 doktorunuz Mustafa hocaydı değil mi ☺️Dr a söyleyeyim şöyle yapsın mı diyor Mustafa hoca çok güzel cevap verir Emin’im dr la konuşup aslında yanlarında çok misafir kabul etmeyin dedirtebilirsin ben Doğumdan sonra odada özellikle bebeği öpmeyin demesini isteyeceğim ne tepki verir bilemem de☺️
Zuleyhakaan Melisa07 cok guzel yazmışsınız ama örneğin ıkıncı hasta bezınden sonra uzun orkid kullanmışsınız ama o kişiden kişiye değişiyor, benım kanamam çoktu ve işe yaramışlardı açıkcası depend.meme ucum hiç ama hiç yoktu. Iykıde almışım dedım o an kşm eczaneye gidip hemen getircekti hazırca kullandım. Emzırme sütyeni cok sonra işime yaramıştı ama atlet tam kurtarıcı olmuştu. Bende doğumdan önce göğüs ucu kremı kullandım ve yara olmamıştı çok şükür. Göğüs kalkanını bende ılk zamanlar kullanmıştım sonra göğüs pedine geçtim ve çok rahat etmiştim.
Melisa07 Zuleyhakaan meme uçları için ebeye danışıp öyle alın notunu düşmüştüm. Kişiye göre değişeceği için. Demek ki benim kanamam çok olmamış çünkü bi tane bile kullanmadım.
Melisa07 PelinPoan bebek odası yapmadım henüz . Çünkü gereksiz ön masraf olarak görüyorum. Bebeğimi 9. Ayında kendi odasına geçirmeyi planladığım için 9 ay boyunca içerde sadece tozu alınan mobilya olsun istemedim. Park yatak aldım Pierre cardinden. Montessorie oda yapıcam 9. Ayında.