Melisa07 geçmiş olsun bebeğiniz ve size dağlıklı huzurlu bir hayat diliyorum. Ben de aynı gün planlı sezeryan oldum. Sizinde deneyimlediğiniz gibi pek çok ortak önerim var☺️
- sütyeni ben de hiç kullanmadım kesinlikle atlet gerekli ben emzirme atleti değil ama üstten rahat sıyrılan atletlerden almıştım epeyce hala onları giyiyorum
- bebek alışverişinde annem ve eşimin annesi hep çabuk büyür diye büyük büyük kıyafetler almıştı sadece son hafta ben gidip hastane takımı haricinde küçük bişeyler aldım iyiki de almışım çünkü eve geldik ve bir sabah bebişim resmen çıplak kaldı🤣 hemen eşimi h&m ye gönderip yeni doğan kıyafeti aldırdım.
- kıyafetleri i organikten almıştım hep ama h&m nin 0 ay kıyafetleri en iyi olan kıyafetlerdi özellikle ayak kısımları tam yeni doğan ayağına göre tam oturuyor diğerlerinde ayak hep çıkıp duruyor.
- pompa almamıştım hata etmişim doğumdan sonra hemen aldık
- göğüs uçlarım hiç yara olmadı sütüm de hemen geldi
- sütiçin solgarın bir vitaminini, süt çayını ve bol boş su içyorum süt sıkıntısı çekmedim var sütüm şükür
- hastane için kesinlikle en iyiai gecelik ce sabahlık ben 3-4 gecelik ve sabahlık götürmüştüm 2 gün kaldım hepsini kullandım
- hastane bana enfeksiyona daha kolay zemin hazırlıyor diye depend veya orkid kullanmamamı söyledi kendileri steril pamuklu gazlıbez verdi hep onu kullandım şimdi de kullanmaya devam eyorum evde kendiniz de yapabilirsiniz
- hemen ayağa kalktım ağrım sızım çok olmadı dikişim iyileşti tek sorunum hemaroid oldu
- ben de 12 kilo ile doğuma gittim şimdi 4 kilo kaldı. İlk günlerde karnım hiç inmemiş gibiydi korkuyordum ama ödem gittikçe vücut toparladımça gitti hepsi şuan baya doğum öncesine yakınım
- başınızda çok kişi olmasın kesinlikle katılıyorum biri geliyo ay çok emiyo doymuyo mu biri geliyo ay emmiyo şekeri düşcek her kafadan bir ses kimseyi duymayın görmeyin kafanız rahat olsun
- eve geldiğimiz ilk gece eşim ben bebek yalnızdık gayet de rahattık evi çok doldurmayın
- doğumdan sonra ben genel anestezi olduğum için odaya geç geldim bebek benden önce çıktı ve baba ile bebek başbaşa kaldı. Tentene temaz ve kanguru yaptılar ve eşim şuan o uygulamadan çok memnum iyiki yapmışız diyor ayrıca çocuk baba bağlanmasına da etkisi büyük dahapek çok alana da tabi. İmkanınız olursa mutlaka baba ve bebek için bu uygulamayı yaptırın
Aklıma gelenler bunlar herkese iyi doğumlar☺️ Sorunuz olursa vakit buldukça cebaplayabilirim.