Zenfira22 İlk başlarda kasık ağrıkarı oluyordu regl ağrıları şimdi yok . Hiç kusma ve bulantım olmadı bu normalmi? 30 doktora gidicem .
Sevvl Zenfira22 olmak zorunda değil canım benımde hiç olmadı hiç tiksinmedım hiç kusmadım bulanmadı halada yok daha da olmaz 🥰
sehrengiz_8 Zenfira22 çok normal bazıları hiçbir belirti yaşamıyor da canım zaten bu haftalarda kusma yaşayanların çoğu psikolojik demişti doktorum o kusma belirtilerinin olması için hormonların baya yükselmesi lazım ki vücutta bu ekstra yüksekliğe tepki versin dedi 7. Haftadan itibaren başlar
Tucemsiiii Zenfira22 olmasını mı istiyorsunuz anlamıyorum ki 😂😂 olmaması gerçekten daha güzel bak saat 2.30′a yaklaşıyor ben ancak kahvaltı yapabiliyorum yani gerisini sen düşün sabah bulantısı yemek istememek ve bu saat olmuş zar zor kahvaltı yapmaya çalışıyorum
mother2 Sevvl aynni ben ya bazen kusmayi bile istiyor insan belirti olsun diye ama bizimkiler uzmuyor bence bizi
thebendis Haticekarakaya28 masallah valla hep boyle gitsin inşallah 🙏 ben 9. Haftama geldim ama 2 kilo verdim 😐
Zenfira22 Tucemsiiii olmadığı için çok korkuyorumki bişey olur , o yüzden endişeleniyorum . Kasık ağrılarımda durdu o yüzden korkdum .
thebendis Gayet normal ben de o haftalardayken kasik ağrısı haricinde bir sey yasamadim ki o da arada bir olurdu. Ama ne zaman 7 haftamin ortasina geldim mide bulantıları, koku hassasiyetim başladı.
_almirasmom Zenfira22 canım benım hıc kusmam bulantım 0 gebelık belırtısıyle 33. Haftama kadar geldım yenı yenı bel sırt kuyruk sokumu agrılarım var bıde mide eksımelerım
mrsozturk Zenfira22 ben de 5haftalıkken öğrendim hafif kasık ağrıları dışında belirtim olmadı. Ama 6.haftaya girince mide bulantılarım tiksinmelerim başladı. Kimisinde hiç yaşanmıyor inşallah siz de kolaylıkla sağlıkla geçirirsiniz hamilelik döneminizi 😊
mommyily Zenfira22 inşallah hiç olmaz ama 5 haftalıkken benimde öyleydi hatta 6-7 haftalıkken de seviniyordum olmayacak bulantım diye ama 8. Haftaya girerken başladı şuan mide bulantılarım var her şeyden tiksiniyorum su bile içsem midem bulanıyor Allahtan öyle çok çok değil ama yinede var yani 🥺
Nursaygi Zenfira22 Herkesin bünyesi aynı tepkiyi vermiyor hamileliğe 23 haftalığım hiç bulantım olmadı şükür bünye meselesi bence. ☺️