Gamzekeser Umutlubirkadin benim de bat yarın sadece göğüslerim şiş ve dokununca acıyor normalde kasık ağrım olurdu 3-4 gün önceden bile şimdi hiç ağrı sızı yok umarım vardır bebiş 🥹
Zehross03 Benimde 31 yada 1 i 7 gün önce silik çizgi çıktı belirgindi 6 gün kala yaptığımda negatif çıktı bilmiyorum valla beklicem artık
Zehross03 Samye18 kız bugün adet günüydü olmadım valla öylesine bi yapayım dedim şok olduk eşimle süpriz yapacaktım güya 1 sniyede çıktı kana geldim şimdi
Samye18 Zehross03 ya çok sevindim canım ya kanı da haber ver ama zaten silik çıkmıştı senin ki bişeler var gibiydi sen tekrar yapınca bişe çıkmayınca yok diyip kestirip attın ister istemez bayağı bariz belli çok sevindim sağlıkla gelsin
Zehross03 Samye18 evet çünkü ertesi gün daha koyu çıkması lazımdı ama test hiç algılamadı sonrakiler negatif olunca dedim heralde kuruma çizgisi burda çok kişinin başına gelmiş çünkü hayırlısı olsun balım sen naptın
Samye18 Zehross03 amin canım❤️ benim bugün adet günümdü olmadım daha erken gebelik testi yaptım negatif beklicem 2-3 gün daha olmazsam kan vercem gidip belki testte çıkmadı felan diye kendimi avutuyorum hayırlısı ilk denemeydi zaten ama heves etmiştim 🤷🏻♀️
Ecemnurtinel_45 Zehross03 hayırlısı olsun sag salim bebişine kavuşursun inşallah bizede isteyenlere dua edersen sevinirim 😊😍