HKiLiCeR Y_1 daha fazla geciktirmeyin derim minnak minnak kıyafetler yıkaması kolay ama ütüle ütüle bitmiyor 😂bugün 3. Gün yeni bitti şükür. Çantamızı da hazırladık.
1234__ HKiLiCeR ben hassas yıkamada attım:) kıyafetler hiç kırışmadı:) ütülemeye gerek kalmadı sadece zıbınlarını ütüledüm
HKiLiCeR Halimbey oyy Allah yardımcınız olsun ben tek başıma zorlanıyorum birde bir çocuk varmıs sizin kolay gelsin 🥰
Halimbey HKiLiCeR âmin canım ya valla zoe oluyor bu aralar hiç uyumuyor bir de hep sabahciyiz o yüzden mahvoluyorum yoksa uslu bir çocuk birde uyusa daha iyi olacak
HKiLiCeR Serena94 ben 3. Trimester başlayana kadar hissetmedim hamile oldugumu 😊 ama ne zaman 100 günün altına düştük ağrılarım uykusuzluklarım başladı. Ama az kaldı düşüncesi sabrımı artırıyor 🥰
Ersagununannesi HKiLiCeR 31+5 olduk oğlumla herşeyimiz hazır sadece yıkanıp ütülenip çantaya konulacak. Çok ağırlaştım, merdiven çıkmak ve uzun yürüyüş artık imkansızlaştı. Evim 4. Kat asansör yok eve çıktım mı bi daha bi yere çıkasım gelmiyor. Bir an önce kavuşmak istiyorum oğluşuma 🥰🥰❤️
HKiLiCeR Ersagununannesi 4. Kat mıı 🤦♀️ ben bir önceki evimde 2. Katta oturuyordm şimdi yeni evim giriş katta. Eve her geldiğimde o merdivenden kuttuldugum icin şükrediyorum. Ama iyi yönden düşünelim merdiven çıkmak doğumu kolaylastırıyormus 😊
HKiLiCeR Sevimefealp oyy oyy Allah yardım etsn hem çalışıp hem 2 çocuk 🥰 kendimi sizin durumunuzda hayal ettim de çok zorlanırdım sanırım. Sağlıkla kavusun kuzunuza 🤲
Sevimefealp HKiLiCeR amin canm birde işim ilçede hergün yol gidip geliyorum allahtan annem babam yakın banada destek oluyorlar saolsun sende sağ sağlim al kucağına miniğini inşallah
Yaprak_erdu 31+6 haftalık olduk her şeyim hazır bebek çantasını da bugün hazırladım sadece bebeğimi bekliyorum sezeryan olacağım için 27 Mart 31 Mart arası işte onun gibi Sağ Salim kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi🥰
HKiLiCeR Y_1 ben civilin bi outlet mağazasından kraft çanta denk geldi onu aldm. Baya kullanıslı birseye benziyor.
Seyma61 Sevimefealp bende 33 haftaligim Allah bebeklerimiz saglicakla kucagimiza almayi nasip eylesin 🙏❤️
HKiLiCeR Mommm03 aslında böyle ugrasacagımı bilsem bende parça parça yıkar ütülerdim bayağı uğrastırdı minnak minnak 🥰
Summerwine HKiLiCeR benim doktorum liste verdi ona göre hareket ettim.1 gecelik,1 pijama,crocs tarzı terlik,havlu,bez ıslak mendil göğüs pompasi ağız bezi 2 battaniye 2 hastane çıkışi ekstra 2 tane de tulum koyucam zibinlarla birlikte nolur nolmaz çorap.
HKiLiCeR Hamisbiranne26 yaa inanır mısınız bende erken gelecek gibi hissediyorum bi yandan da vaktinde doğsun diyorum ama içimde ki ses biraz hazırlıklı ol diyor 😂hayırlısı bakalm
Hamisbiranne26 HKiLiCeR hazırlıklı olmakta fayda var bana herkes erkek geç doğar diyor ama ben 37 38 gelecek gibi hissediyorum gelsinde kavuşayım istiyorum bana çok kişi kız bebeğin olacak dedi ben hep erkek dedim hissettiğim çıktı inşAllah hayırlısyla buda böyle çıkar
HKiLiCeR Yesraan bende bebişin hazırladım kendimin de ütüledim ama henüz ne koyacagım kendime bilmiyorum 🤔
HKiLiCeR Rabiahilall sizin çok daha azalmış zamanınız birde ikinci gebelikte bir iki hafta erken gelme ihtimali duymustum. Destek olacak kimseniz yok mu yardıma gelse birlikte halletseniz. Allah yardımcınız olsun 🤲
Rabiahilall HKiLiCeR yani aileler yakın ama herkes işinde gücünde, hallediyorum artık el mahkum sağolasın :)
Lunaaa92 HKiLiCeR tahlil verdim ALT değerim biraz yüksek çıkmıştı 2 hafta önce doktorum tatlı bi yükseliş biraz ilaçları azaltalım demişti ama o zaman pek kaşıntım yoktu bi kaçgündğr çok fazla var