Samye18 Mervekara5 canım en düşük olan hangisi ben yapmak istiyorum da bata 3 gün var freely yaptım 5 gün varken bata çıkmadı bişe bir bilgin var mı hangi erken gebeliğin betası daha düşük
Mervekara5 Samye18 canım ben 6 gün varken prodoctor yapmıştım onda direk çıktı slik ama belirgin bir çizgiydi
Ardakumsal Samye18 ben freelydıı bata daha 7 gün vardı ilk başta bırsey çıkmadı sonra koyulaştı ama bugun yaptığımda negatıf çıktı anlamadım
Samye18 yenibirannis ya hissettim ya Nebilim bide ilk deneme acaba ondan mı dedim bide kendi kendime belkide belirti yarattım ama 5 gün varken yaptım negatif çıktı
Mervekara5 yenibirannis benim belirtim yoktu şöyle vardı daha doğrusu adet sancım vardı sadece spora gittiğim için mecburen yaptım korunmasız ilişki oluyordu öyle öğrendim 😄
Mervekara5 Samye18 o zaman yap kuzum sen kesin çıkar dediğim gibi benim 6 gün vardı beta da 38 çıkmıştı ☺️
yenibirannis Mervekara5 ne güzel hayırlısı olsun Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin yumurtlama takibi yapiyomuydun cnm😊
Mervekara5 yenibirannis canım ben yumurta takibi yapmadım ama şey yapmıştım mfk yöntemi varya 3-2-3-2 duydun mu hiç o ay onu denemiştik
ysmnkrc Ardakumsal canım ben gebeliğimi üstteki silik çizgiyle öğrendim aynı şekilde hayalet çizgiydi :) burda da paylaştım hatta
Samye18 Mervekara5 ya hissediyorum gibi ama nebileyim yanılırım diye de korkuyorum hislerimde okadar çok bir belirti yok ama ben hissediyorum çıkmaz diye de korkuyorum
Mervekara5 Samye18 hiç öyle düşünme şimdi olmazsa elbet olur benim geç oldu mesela 8 ay sonra oldu sanırım